Sun Cup: анонс матчів третього туру
Sun Cup: анонс матчів третього туру
19.05.2023


Цих вихідних до боротьби за Сонячний кубок долучаться останні двоє учасників. Окрім того, більшість команд зроблять другий крок на досить нетривалій дистанції відбіркового етапу. Чого очікувати від кожної з пар – читайте у нашому традиційному анонсі.


 «DPP» – «CRO United» 
Розпочнуть тур команди, які перебувають у досить різному тонусі. Господарі проведуть свій третій матч у рамках турніру. Натомість, гості лише стартуватимуть у ньому. «Полісмени» у попередніх двох матчах почергового оформили різні результати, зазнавши поразки та здобувши перемогу. Цього тижня їм будь-що потрібно продовжити цю серію, аби виходити на серію з двох останніх матчів на досить високій позиції. Щодо підопічних Сергія Богуна, то їм також важливо здобути три очки, адже це завжди необхідно на старті, щоб і надалі мати гарний настрій. Тим більше, «об'єднані» хоч і мають менше зіграних поєдинків, але все одно мусять наздоганяти інших суперників у таблиці. Рік тому команди провели очний поєдинок у рамках літнього турніру, і тоді сильнішим з рахунком 7:2 виявився «CRO United». Як буде зараз – побачимо!


МФК «ЮНІОН-КМЗ» – «Lawgris»
Після першого туру команди отримали абсолютно різні показники, здобувши одне очко й забивши та пропустивши по одному м’ячу. Тепер в очній зустрічі вони мають змогу у кращий бік підкоригувати свій старт. Серед цікавих фактів можемо відзначити, що остання очна зустріч суперників відбулася у серпні минулого року. Тоді у рамках Кубка Нескореної столиці сильнішими виявилися підопічні Віталія Нестерука. Зараз ціна трьох очок є надважливою, тому майбутнє протистояння можна сміливо охрестити можливістю продемонструвати свої амбіції на нинішній сезон.


«GRASSER» – «МХП»
Команда Олександра Пекния грає у Сонячній лізі та Сонячному кубку різними складами. На питання чи продовжуватиметься ця тенденція й надалі відповідь знає лише головний тренер. Загалом, у першому турі «ландшафтники» здобули три очки, забивши найбільшу кількість голів серед усіх команд. Водночас, «аграрії» змушені були задовольнитися нічиєю, заробивши до своєї скарбнички один бал. Нинішній позиції є дуже мінливими, зважаючи на кількість проведених поєдинків. Втім, «GRASSER» намагатиметься продовжити здобувати максимум очок й залишатися на провідних сходинках. Натомість, «МХП» прагнутиме піднятися у верхню частину таблиці.


«WINETIME» – «UKRCAPITAL TRADE»
Після першого туру суперники мають різні результати. Підопічні Дмитра Шульги боролися з «GRASSER», але зачепитися бодай за нічию їм не вдалося. У свою чергу, «трейдери» зуміли розпочати свій шлях з непростої, але надважливої звитяги у матчі з «Linevich Group». Важливим завданням для господарів буде стримати Вячеслава Зятєва, який у першому турі оформив три голи, приголомшивши ірпінців. Втім, і у «WINETIME» за проведений сезон сформувалися певні заготовки, завдяки яким колектив спробує здивувати суперника.


«Manzana» – «AXXONSOFT»
Останнім учасником турніру, який розпочне свою боротьбу стане команда Олега Репетія. В осінньо-весняній частині сезону гості мали досить непогані амбіції для кращого результату, але у підсумку фінішували на четвертому місці ліги В Першої ліги Еліт. Вже у літніх турнірах команда матиме ще один шанс по-справжньому реалізувати свої амбіції й спробує поборотися за медалі. У свою чергу, господарі, які є одними з головних фаворитів турніру, у попередньому матчі змушені були відігравати різницю у три голи й задовольнилися лише нічиєю. Надалі команді треба змінювати тенденції, адже вболівальники «Manzana» точно хочуть бачити своїх улюбленців у найвищому за рангом дивізіоні.


«Банк Кредит Дніпро» – «MacPaw»
«Банкіри» були близькими до сенсації й здобуття трьох очок у протистоянні з «Manzana». Втім, свою перевагу віце-чемпіон БФЛ втримати не зумів, задовольнившись лише нічиєю у протистоянні з більш іменитим суперником. Втім, господарі отримали важливий досвід й багато матеріалу для аналізу перед протистоянням з іншим серйозним опонентом. «Айтівці» є поточним лідером турнірної таблиці. У попередній зустрічі команда Сергія Журби зуміла впевнено переграти «Укргазбанк», заливши свої ворота «сухими». Чи продовжиться для гостей приємна тенденція протистоянь з представниками банківської сфери – перевіримо у неділю.


«Linevich Group» – «ПУМБ»
Завершуватиме тур протистояння між двома командами, які на двох здобули всього одне очко. Ірпінці гідно билися зі своїми опонентами, присвятивши великий ігровий відтинок грі у штучній більшості. Втім, здобути бодай нічию підопічним Андрія Назарова не вдалося. У свою чергу, гості ніби й не поступилися, але за підсумками свого протистояння здобули одне очко. Натомість, чемпіонські амбіції після сезону у БФЛ зобов’язують команду боротися за високі позиції у цьому турнірі. Для когось з суперників другий матч у рамках Сонячного кубка може принести першу перемогу. Нехай вона дістанеться сильнішому! 

Знайшли помилку, натисніть