Sun Cup: огляд матчів третього туру
Sun Cup: огляд матчів третього туру
23.05.2023


Боротьба за Сонячний кубок набирає обертів. Про те, хто і в якій ситуації опинився за підсумками третього туру – читайте у нашому традиційному огляді.


«DPP» – «CRO United» – 1:3
«Об’єднані» вдало розпочали чемпіонат, здобувши три очки. Власне, для цього їм знадобилася й відповідна кількість голів. Вже у першому таймі Богдан Сущенко відкрив рахунок, але «полісмени» мали свій шанс, щоб відновити паритет. Втім, Антон Одинцов не зумів реалізувати дабл-пенальті. Після перерви той-таки Сущенко подвоїв гандикап для команди Сергія Богуна. Наприкінці зустрічі Ярослав Калина трохи наблизив господарів до своїх суперників, але Віталій Паляничка знову оформив перевагу у два м’ячі для гостей. Фінальний рахунок зафіксував успішний старт «CRO United». Натомість, «DPP» зазнав другої поразки у трьох матчах.


МФК «ЮНІОН-КМЗ» – «Lawgris» – 2:2
Обидва суперники знову проявили своє миролюбство, поділивши очки між собою. Підопічні Миколи Лебедя ще з часів Другої ліги нерідко грали внічию. Саме так вони розпочинають сезон і у рамках Сонячного кубка. Втім, відзначимо, що команда Віталія Нестерука була дуже близькою до того, щоб здобути першу перемогу у сезоні. Саме тренер-гравець гостей оформив дубль, а рахунок 0:2 тримався до початку 40-ої хвилини. Однак, господарі зуміли дотиснути своїх суперників й вирвати один бал. Голи Микита Семенова та Пилипа Ісмакаєва зробили рахунок рівним та продовжили нічийну серію обох команд. 


«GRASSER» – «МХП» – 2:3
Першої поразки зазнали підопічні Олександра Пекния, які продовжили тенденцію щодо гри різними складами у чемпіонаті та кубку. Вже до 5-ої хвилини «аграрії» оформили для себе гандикап у два голи завдяки зусиллям Дмитра Джафарова і Руслана Бабака.  Втім, у другій половині першого тайму гідно відповісти зуміли «ландшафтники». Юрій Погорілий скоротив різницю у рахунку, а Дмитро Броварський влучним ударом з десятиметрової позначки відновив паритет.  Перемогти цього разу, все ж таки, судилося гостям. Долю матчу вирішив гол Микити Бородавкіна, який приніс «МХП» першу перемогу у сезоні.


«WINETIME» – «UKRCAPITAL TRADE» – 3:1
Зазнав поразки цього тижня й інший колектив Олександра Пекния. Гості досить довго вели у рахунку завдяки голу Андрія Кислиці, але провалили кінцівку зустрічі. Спочатку на 27-ій хвилині Юрій Моргушка зробив рахунок рівним, а розв’язка зустрічі відбувалася у заключні п’ять хвилин. Зрештою, Роман Дубина, а потім вже згаданий Моргушка своїми голами принесли підопічним Дмитра Шульги стартову звитягу. Варто відзначити той факт, що у рамках Сонячного кубка ще жодній команді не вдалося оформити дві перемоги поспіль.


«Manzana» – «AXXONSOFT» – 3:5
Господарі знову неприємно здивували, на цей раз не набравши жодного очка. Втім, саме вони двічі впродовж матчу виходили вперед завдяки зусиллям Ігоря Костроми та Андрія Потапова. У свою чергу, Максим Івахно спочатку відквитав один м’яч, а вже на початку другої половини «Manzana» пропустила потужний ривок від підопічних Олега Репетія. Павло Кривизюк та двічі Станіслав Статьєв подарували гостям перевагу у два голи. Наприкінці зустрічі Антон Антоненко додав ще один гол до гандикапу гостей, на що одним голом у складі господарів зумів відповісти Потапов, але не більше. Тож, «AXXONSOFT» як і «CRO United» успішно розпочинає сезон у Сонячному кубку.


«Банк Кредит Дніпро» – «MacPaw» – 2:1
«Банкіри» з другої спроби таки зуміли здобути перемогу. Матч з командою Сергія Журби вони проводили зовсім в іншій ролі. Якщо у протистоянні з «Manzana» їм потрібно було утримати перевагу, то зараз господарі зустрічі мали відіграватися. Олександр Паламаренко у середині першого тайму вивів «айтівців» вперед. Однак, Максим Петрович дуже швидко вирівняв показники на табло. Вирішальний удар у зустрічі відбувся на 34-ій хвилині. Ілля Педак подарував перемогу «Банку Кредит Дніпро», а «MacPaw» долучився до інших команд, які після звитяги у першому поєдинку не зуміли розвинути серію вдалих результатів.


«Linevich Group» – «ПУМБ» – 2:5
Інші представники «банківської сфери також успішно провели нинішній тиждень. Зусиллями Олега Полякова та Федіра Мурзи гості оформили перевагу у два голи ще у першому таймі. Натомість, після перерви дублем вистрілив Іван Кравець. Ірпінці боролися й намагалися здобути бодай очко. Андрій Тітаренко разом з Еріком Валієвим забили по голу, але Енвер Міфаєв своїм взяттям воріт констатував впевнену перемогу «ПУМБ». До слова, це допомогло команді очолити турнірну таблицю разом з «Банком Кредит Дніпро» та «МХП», які також набрали по чотири очки.

Знайшли помилку, натисніть