Символічна збірна 12 туру Вищої ліги Parimatch чемпіонту Києва
Символічна збірна 12 туру Вищої ліги Parimatch чемпіонту Києва
21.02.2022

Артем Барібан (вр, МФК Десна)

Воротар «деснянців» здійснив чимало порятунків, а ще багаторазово виконав тренування шпагату. До 32-ї хвилини він витримував облогу «CLUST’у» і утримував позитивний результат для своєї команди. Барібан хоч і пропустив тричі, але лише тільки тоді, коли фаворит залучив п’ятого польового.

Юрій Щериця (SKIDKA)

Тут достатньо написати лише одне слово – майстер, просто майстер. Щериця просто взяв і оформив хет-трик і гольову передачу в першому таймі, практично вирішивши долю матчу з чемпіоном Києва. Третій гол окремо заслуговує того, щоб ви його подивилися в обов’язковому порядку.

Андрій Мельник (CLUST)

Оформив дубль почавши та завершив видатний камбек «кластівців». Завдяки цьому Мельник продовжує боротьбу за звання найкращого забивали чемпіонату.

Дмитро Кульгук (BudmonsteR)

Справжній герой для «будівельників». Дмитро забив два вирішальні м’ячі й буквально вирвав для своєї команди надважливі 3 очки.

Євген Шайдюк (GRIFON)

Євген, окрилений потраплянням у попередню збірну туру, вирішив не зупинятися. Цього разу він не пожалкував свою спину і відзначився претендентом на гол сезону. Крім того, нагнітав на позиції «стовпа» і в кінці віддав гольовий асист на тезку Мельника.

Резерв

Дмитро Іванов (GRIFON)

Колишній гравець збірної України просто не може грати нижче певного високого рівня. І Дмитро не дозволяє собі послаблень повністю відповідаючи цьому твердженню. Сильна гра від одного з братів Іванових, але командні результати не можуть радувати одного з її лідерів.

Максим Дядюнець (SKIDKA)

Просто витягнув усе, що летіло в його ворота і відіграв на «нуль» матч з чинним чемпіоном. Схоже, що дух Гітти, який вселився у Максима в матчі з «Енергією», вирішив залишитися в ньому надовго.

Віталій Нестерук (МФК Десна)

Чемпіон світу серед студентів продовжує всім своїм виглядом показувати. Що сил у нього залишилося ще дійсно, як у студента. Грає багато і корисно, от і цього разу знаний бомбардир уразив ворота суперника у вирішальний момент. На жаль, цього виявилося замало для позитивного результату.

Максим Чеберяк (CLUST)

Два класні голи – і надважливий дубль в активі старшого брата Чеберяка, який дорівнює трьом здобутим очкам. Ось що значить вчасно провернути вдалий трансфер!

Знайшли помилку, натисніть