Перша ліга Parimatch. Анонс 4 туру другого етапу
Перша ліга Parimatch. Анонс 4 туру другого етапу
10.04.2021

Triolan – Анреал Mobby

На жаль, цей матч вже нічого не вирішуватиме для обох команд. На жаль, звісно ж, для нейтральних уболівальників і прихильників господарів. Схоже, що «телекомунікаційники» так і залишаться на своєму п’ятому місці. Проте підопічні Сергія Мельника явно захочуть грюкнути дверима наприкінці, щоб хоч трохи підсолодити цей гіркий сезон. «Нереальні» ж  у минулому турі достроково стали чемпіонами і мотивації у них теж буде не надто багато. Впадає в око, що команді Максима Онуфрієнка важко даються останні матчі. Можливо, взнаки дається брак мотивації, а може накопичилася втома від виснажливого сезону на декілька фронтів. Однак не можна сказати, що переможці Першої ліги байдуже поставляться до цієї зустрічі, бо у них є шанс завершити сезон непереможними. Для такого непересічного досягнення достатньо лише не програти «Triolan’у». Ще не варто забувати, що їхній універсал Руслан Дека має теоретичний шанс стати найкращим бомбардиром чемпіонату. Все-таки відставання у 5 голів ліквідувати практично нереально, але ж хоча б спробувати це зробити варто. До речі, на першому етапі ці суперники зіграли внічию 3:3, а «Triolan» став першою командою, яка зуміла в цьому сезоні відібрати очки у «Анреал Mobby».

WTeam – АФК Primе

Центральний матч ігрового дня і справжня битва за «срібло». Переможець цієї зустрічі гарантує собі срібні нагороди Першої ліги. У випадку нічиєї можливі варіанти, оскільки «праймівці» зараз випереджають свого конкурента на 1 очко, але у того ще є матч у запасі з «AVATAS’ом». У рамках Першої ліги у обох команд зараз є чотириматчева безпрограшна серія, причому в трьох матчах вони перемагали, а нічию здобували з «Анреал Mobby». Що «гастромаркетівці», що «праймівці» зараз демонструють хороший рівень гри, тож ми чекаємо, що цей матч за всіма показниками виправдає свій статус. Не забуваємо і про «праймівця» Владислава Шмирка, який є головним переслідувачем «гренадера» В’ячеслава Чуба. Так що у цьому матчі крім загальнокомандної мотивації та інтриги є ще й індивідуальна.У відбірковому етапі перемогу святкував «WTeam» (3:2), а як воно буде цього разу дізнаємося зовсім скоро.

MacPaw – Balteco-КНУ

«MacPaw» опинився у дуже складній ситуації. Через коронавірус «айтівцям» довелося три тижні провести без матчів і тренувань. Це не  могло не датися взнаки. До того ж, таке відставання від графіку треба якось надолужувати. Сьогодні їм довелося грати, можна сказати, без підготовки. Вийшло невдало, але в такій ситуації важко було очікувати чогось іншого – дві поразки у двох матчах. Отже, замість того, щоб боротися за «золото» Ліги В, «MacPaw»  спробує хоча б не втратити «срібло» чи «бронзу». Навряд чи на такий підсумковий результат розраховував Дмитро Шувалов. Наставнику «айтівців» доведеться якось зібрати і мобілізувати команду на останній ривок. Нічия принесе «MacPaw» бронзові нагороди Ліги В, а перемога – срібні. У «Balteco-КНУ» ситуація завжди важка і переважно пов’язана вона з низькими явками на гру. Це останній шанс для об’єднаної команди заробити перші очки в сезоні, тому підопічні Юрія Гомель спробують хоч якось використати проблеми суперника. У відбірковому етапі сильнішим був «MacPaw», перемігши з рахунком 5:1.

Знайшли помилку, натисніть