Перша ліга ЕЛІТ Parimatch. Анонс 9 туру фінального етапу
Перша ліга ЕЛІТ Parimatch. Анонс 9 туру фінального етапу
26.03.2021

Вже найближчих вихідних за підсумками матчу «Eldorado» – «Sky Up» визначиться чемпіон Першої ліги Eліт. Натомість, у лізі В боротьба лише загострюється й кожна з шести команд вестиме боротьбу за те, аби заробити надважливі очки.

Ліга А. «Viatec» – «Django Stars»

Підопічні Тараса Шпички провели найменшу кількість поєдинків у чемпіонаті. Тож, аби надолужити графік, цього тижня «Viatec» проведе одразу два поєдинки.

П’ятничний вечір обіцяє стати надскладним для господарів, адже протистоятимуть вони представникам чільної трійки. Втім, свою єдину перемогу у лізі А команда здобула саме у протистоянні з «Eldorado». Тож, смак звитяг над лідерами вона знає.

Щодо «зіркових», то з турнірної точки зору цей матч для них вже нічого не вирішує. Команда Дмитра Шувалова може занести «бронзовий» сезон у Першій лізі Еліт до свого активу й, безперечно, спробує його завершити на мажорній ноті.

Ліга А. «Viatec» – «Sky Up»

Рівно два тижні тому команда Тараса Шпички протистояла «авіаперевізникам» у рамках Кубка Києва. Матч видався напрочуд бойовим й завершився мінімальною перемогою підопічних Костянтина Власенка – 4:3.

Гості цей поєдинок розглядатимуть як генеральну репетицію до зустрічі з «Eldorado». Тож, важливим для них є відпрацювання всіх недоліків перед матчем сезону й збереження переможної серії.

Як ми вже встигли зазначити, на «Viatec» цієї п’ятниці дійсно очікують надскладні матчі. Втім, команда залишається такою собі темною конячкою. У разі здобуття шести очок у цих зустрічах вона зможе піднятися аж на четверту сходинку.

Ліга А. «СМ-25» – «Grasser»

Хочуть завершити тур якомога вище й команди Андрія Ардашнікова та Олександра Пекния. Безумовно, майбутній матч можна сміливо охрестити заїждженою фразою «поєдинок за шість очок».

Звичайно, словом стабільність у лізі А можна охрестити лише представників чільної трійки. Зрештою, семиполчани здобули дві перемоги у шести зустрічах й нині посідають п’яту сходинку. Натомість, разом з «Viatec» «ландшафтники» є лідерами за нічийними результатами. Також до двох мирових «Grasser» додав і звитягу над «Агроматом».

Після вдалого старту обидва суперники поступово скотилися у середину турнірної таблиці. Втім, очна зустріч – чудовий шанс для того, щоб обійти або відірватися від опонента.

Ліга А. «Eldorado» – «Sky Up»

Закриватиме змагальну програму туру у лізі А матч, в якому визначиться чемпіон. З великою долею вірогідністю саме підопічні Костянтина Власенка підійдуть до цього протистояння з невеличкою перевагою, яка дозволятиме зіграти внічию.

Однак, звичайно, на такий результат ніхто не налаштовуватиметься. Окрім того, команди вже провели очний матч цього сезону. Він відбувся у рамках передсезонного турніру і завершився перемогою «Eldorado» з рахунком 3:0. Тож, перемога зможе допомогти «авіаперевізникам» вбити одразу двох зайців: взяти реванш і стати чемпіонами.

У свою чергу, команда Андрія Науменка пройшла сезон у лізі А трохи важче. Серед результатів можемо відзначити поразку від «Viatec» та низку досить непростих звитяг. Однак, перед надважливим матчем це все відходить на другий план. Одна звитяга може все змінити. Тож, чекаємо на справжній бій, в якому «золото» здобуде лише один із суперників.

Ліга B. «GlobalLogic» – «DeLonghi»

Вперше у сезоні між собою зіграють «айтішники» й «італійці». Ми вже звикли, що кожен матч у лізі В є таким собі міні-фіналом. Про важливість очок у цьому протистоянні також зайвий раз згадувати непотрібно.

Команда Євгена Смоловика має на два очки більше, аніж суперник, але й провела на матч більше. Гості продовжують рухатися без поразок, однак, останні два матчі зіграли внічию, що не дозволило їм збільшити очковий гандикап над суперниками.

Підопічні Олександра Севериненка також мали тривалу серію з нічиїх у рамках групового етапу, яка також продовжилася й у лізі А. Втім, після мирової з  SC «Vikings» на команду очікували три перемоги у чотирьох матчах. Втім, хто завершить тур на вакантному першому місці – дізнаємося у неділю.

Ліга В. «WinnCom» – SC «Vikings»

Вперше у цьому сезоні відбудеться протистояння й між «технологами» та «вікінгами».  Команда Євгена Смоловика розташувалася чітко у середині турнірної таблиці. За підсумками шести матчів їй вдалося продемонструвати рівні показники перемог та поразок.

Водночас, підопічні Миколи Костенка зуміли покращити власний атакувальний вектор гри впродовж сезону і стали дедалі частіше грати з п’ятим польовим. Однак, результат це приносить далеко не завжди. В останніх двох матчах «вікінгам» вдалося забити сім голів, але пропущено було аж одинадцять.

Тож, головна мета гостей – спробувати покинути останню сходинку турнірної таблиці, а господарі вкотре намагатимуться повернутися до ТОР-3.

Ліга В. «THIS IS ПИВБАР» – «Carleone-VPK Group»

Завершуватиме програму туру очне протистояння «рокенрольників» й «карлеонистів». Ці команди вже не вперше зіграють між собою у рамках ліги В. У попередньому протистоянні сильнішою з мінімальною різницею у рахунку виявилася команда Сергія Цибенка.

Однак, впродовж місяця підопічні Олександра Славінського продемонстрували непоганий прогрес у результатах й після матчу з «Carleone-VPK Group» не зазнали жодної поразки.

Втім, чи вдасться «THIS IS ПИВБАР» й надалі рухатися таким шляхом або ж їхні суперники оформлять другу перемогу в очному матчі – побачимо 28 березня.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть