Вища Ліга VBET. Підсумки 13 туру.
Вища Ліга VBET. Підсумки 13 туру.
14.03.2023

У Вищій Лізі VBET відбулись два заплановані матчі, котрі завершились за однаковим рахунком, а команди так і не змогли визначити сильнішого.

В поєдинку «МФК Десна» - «Агромат», підопічні В’ячеслава Листопада шокували своїх опонентів в дебюті зустрічі. Вже на 1-й хвилині Ярослав Кутовий відкрив рахунок в матчі, а згодом Веремійчук забив гол з близької дистанції – 2:0. Проте, підопічні Ільдара Макаєва не дивлячись на такий результат, задавали темп зустрічі, а на 8-й хвилині Барібан побачив перед собою другу жовту, залишивши команду у меншості і заробив шестиметровий удар у власні ворота. Проте, Олег Миронов не зміг реалізувати цей стандарт, а підопічні Ільдара Макаєва не втілили свою чисельну більшість в результативний удар. Не дивлячись на такий важкий перебіг подій, представники «Агромату» досягли бажаного завдяки голу Миронова – 2:1. Команда Анатолія Тадая продовжувала гнути свою лінію, але прекрасна гра Ільківа та контрвипади «МФК Десна» шокували суперника, оскільки Веремійчук та Данилів відзначились результативними діями і допомогли своїй команді за комфортного рахунку виграти першу частину матчу – 4:1. Після відпочину представники «МФК Десна» вирішили зіграти по рахунку і це був дуже великий ризик. Справа в тому, що підопічні Ільдара Макаєва нестримно атакували і ближче до середини тайму досягли бажаного. Спочатку Миронов оформив дубль та скоротив відставання в рахунку, а згодом Руслан Савенко додав інтриги поєдинку – 4:3. Зазначимо, що «Агромат» награвав 5-го і також ризикував, тому у підопічних Листопада були моменти, щоб спіймати суперника на помилці, але Віктор Данилів не влучив у порожні ворота з центру поля. Натомість активні дії «Агромату» дали результат і Руслан Савенко поставив ефекту крапку, врятувавши гру для своєї команди – 4:4. У підсумку бойова нічия, а обидві команди отримали по одному пункту.

 

Стосовно матчу «SkyUp Futsal» - «Skidka», то «Авіатори» вже в дебюті зустрічі змогли відкрити рахунок завдяки потужному удару Тищенка – 1:0. Цей гол дав надію «SkyUp Futsal» на позитивний результат, але підопічні Олега Шуста знайшли, як відігратись. На 9-й хвилині Євген Саківський проявив себе у всій красі і зробив рахунок рівним – 1:1. За такого перебігу подій обидві команди намагались зробити все можливе, щоб виграти перший тайм, проте, з цією задачею краще впорались «Авіатори». На 18-й хвилині Єгор Сипливець відзначився голом і встановив остаточний рахунок першої половини гри – 2:1. Після відпочинку ситуація змінилась, адже гравці команди «Skidka» стали діяти агресивніше в атаці і це дало свої плоди. Спочатку юний Хруль оформив швидкий гол, а вже на 28 – й хвилині Гавриленко вивів свою команду вперед – 2:3. Цей результат розслабив команду «Skidka», тому за декілька хвилин «Авіатори» змогли відігратись завдяки швидкій контратаці і голу Івановського – 3:3. Гол від Миколи міг стати останні в матчі, але останнє слово було за підопічними Олега Шуста. Спочатку Дмитро Медвідь відзначився своїм голом, а на 39-й хвилині Гавриленко необачно розіграв аут та оформив курйозний автогол – 4:4. Таким чином кожна з команд здобула по одному балу, а Юрій Щериця встиг не реалізувати десятиметровий, адже Володимир Негель далеко не вперше тягне «десятку» від Щериці.

 

Знайшли помилку, натисніть