Вища Ліга VBET. Підсумки матчу «Skidka» - «SkyUp Futsal» 3:1
Вища Ліга VBET. Підсумки матчу «Skidka» - «SkyUp Futsal» 3:1
11.03.2023

Відбірковий етап Вищої Ліги VBET завершився матчем «Skidka» - «SkyUp Futsal», котрий став ключовим і вирішальним в сезоні 2022/2023.

Гра розпочалась просто чудово для підопічних Олега Шуста, адже в дебюті зустрічі Едуард Ткаченко відгукнувся на прострільну передачу з флангу і поцілив точно в ціль – 1:0. Не дивлячись на такий початок матчу, «Авіатори» мало достатньо шансів, щоб виправити ситуацію, особливо у Потапова і Смоловика були вбивчі моменти, але до голу справа не дійшла. З іншої сторони підопічні Олега Шуста змогли в середині тайму завдяки чудовому удару Едуарда Ткаченка з-за меж штрафної площі – 2:0. Це була вагома заявка на успіх, адже дубль лідера атак команди «Skidka» залишився останнім в першій частині матчу. Після відпочинку «Авіатори» спробували піти в атаку великими силами, в надії врятувати ситуацію, але не впорались з цією задачею. Більше того, вже на 27-й хвилині Войток оформив гол з гострого кута і цей м’яч став вирішальним у звітній зустрічі – 3:0. Підопічні Олега Шуста вирішили долю зустрічі, не дивлячись на гол престижу у виконанні Андрія Анцибора – 3:1.

Цей результат дозволив команді «Skidka» відбірковий етап завершити з відривом у 10 балів, а це означає, що підопічні Олега Шуста достроково оформили чемпіонство. Вітаємо колектив Олександра Репехи з заслуженим результатом!

 

 

Знайшли помилку, натисніть