Вища Ліга VBET. Підсумки матчiв!
Вища Ліга VBET. Підсумки матчiв!
25.12.2022

У Вищій Лізі VBET відбулись останні матчi 2022 року і варто зазначити, що ігри виявились дуже результативними, адже в двох поєдинках було оформлено 21 результативний удар.

В матчі «Агромат» - «ФК Анреал» підопічні Ільдара Макаєва зі старту пішли в атаку великими силами і вже на 2-й хвилині Руслан Савенко відкрив рахунок у зустрічі – 1:0. Більше того, команда «Агромат» мала забивати набагато більше, але не реалізувавши декілька вбивчих моментів нарвалась на гол у свої ворота. «Нереальні» заробили стандарт, розіграш якого призвів до хитрого удару Сергія Вовченка – 1:1. Цей гол дав надію підопічним Максима Онуфрійчука, проте, вже в наступній атаці Миронов знову вивів свою команду вперед – 2:1. Більше того, підопічні Ільдара Макаєва дуже вдало користувались помилками суперника на власній половині поля, тому наприкінці тайму Андрій Борсук без проблем оформив дубль і встановив остаточний рахунок першої половини гри – 4:1. Після перерви ситуація для команди «ФК Анреал» не покращилась від слова зовсім, адже Миронов, Борсук та Пунько довели справу до розгрому – 7:1. Доля матчу була вирішена, хоча команди ще встигли обмінятись результативними ударами наприкінці поєдинку – 8:3. Зазначимо, що героєм зустрічі став Андрій Борсук з хет-триком в активі, а також окремо варто віддати належне ветерану українського футзалу Андрію Пунько, адже капітан «Агромату» вистрілив дублем і доволі емоційно святкував свої голи. Вітаємо!

 

Стосовно поєдинку «SkyUp Futsal» - «МФК Десна», то ця зустріч була вкрай важлива для обох команд. Проте, дебют гри був за «Авіаторами», оскільки Володимиру Негелю на останньому рубежі довелось декілька разів демонструвати чудеса реакції, щоб врятувати свою команду. Правда, вже ближче до середини тайму підопічні Юрія Мельника знайшли свій момент і Корнєв зумів оформити дуже важливий гол – 1:0. «Авіатори» повели в рахунку та змогли змінити малюнок гри, оскільки активність «SkyUp Futsal» трансформувалась в гол від Арановського – 2:0. В цій ситуації представники «МФК Десна» спробували форсувати події, в надії на порятунок, але нарвались на дуже елегантний гол від Сергія Степаненка, котрий міг поставити крапку в першому таймі, проте, Сергій Макаренко відзначився за декілька секунд до свистка на перерву – 3:1. В другому таймі ситуація для підопічних Листопада стала близькою до критичної, адже швидкі голи вдались Кібишу та Тищенку – 5:1. Такий рахунок дозволяв «Авіаторам» почуватись комфортно, але В`ячеслав Листопад пішов на ризики і став награвати 5-го, а такий хід дав результат, оскільки Нестерук та Сергій Мельник відзначились голами – 5:3. За такого перебігу подій «МФК Десна» мала шанси на порятунок, але необачна гра на власні половині поля обернулась голом від Хруля – 6:3. Цей м`яч став вирішальним, хоча підопічні Листопада боролись до останнього і змогли скоротити відставання в рахунку – 6:4. Вітаємо «SkyUp Futsal» з перемогою!

 

Знайшли помилку, натисніть