Вища Лiга VBET. Підсумки 5-го туру!
Вища Лiга VBET. Підсумки 5-го туру!
29.11.2022

У Вищій Лізі VBET відбулись два заплановані матчі, а поєдинок «SkyUp Futsal» - «Грифон» не був дограний, але команди встигли обмінятись результативними ударами, тому цей поєдинок буде дограний пізніше.

Розпочнемо огляд з матчу «Skidka» - «МФК Десна». Звітна гра дуже непогано почалась для «Помаранчевих», адже Віктор Данилів ударом з дуже гострого кута відкрив рахунок в матчі – 0:1. Правда, вже за декілька хвилин Максим Войток без особливих проблем переграв Барібана з близької дистанції – 1:1. За такого перебігу подій підопічні В`ячеслава Листопада робили все можливе, щоб виглядати потужно у матчі з титулованим суперником, а активність «Помаранчевих» вражала. З іншого боку у команди «Skidka» на останньому рубежі якісно діяв Сергій Тимошенко, але на 16-й хвилині Сергій Макаренко переграв свого опонента в ближньому бою – 1:2. За такого перебігу подій «Помаранчеві» мали всі шанси виграти першу частину, але прикрий автогол Щура після розіграшу кутового наприкінці тайму звів гру до нічиєї – 2:2. Після перерви малюнок матчу особливо не змінився, оскільки кожна з команд прагнула проявити свої кращі якості, але на 27-й хвилині підопічні Олега Шуста провели прекрасну атаку, а Назаров забив гол  вже в порожні ворота – 3:2. Не дивлячись на пропущений м`яч, підопічні Листопада створили чимало гольових моментів, щоб не просто врятувати гру, а й вирвати перемогу, але реалізація підвела. Більше того, наприкінці зустрічі Барібан оформив дуже прикрий автогол після розіграшу з-за бокової, а Нестерук не реалізував десятиметровий удар – 4:2. Вітаємо команду «Skidka» з перемогою і відзначаємо якісну гру «МФК Десна», не дивлячись на поразку у підсумку.

В матчі «ФК Анреал» - «Агромат» підопічні Максима Онофрійчука дуже непогано стримували атаки суперника. Більше того, «Нереальні» відповідали гострими контрвипадами, а також відзначились ударом в стійку. Проте, у «Агромату» була територіальна перевага і набагато більше гольових моментів, тому голи Борсука і Миронова ближче до середини тайму не стали несподіванкою – 0:2. Після пропущених м`ячів «Нереальні» спробували форсувати події і нарвались на «гол в роздягальню» від Олега Миронова – 0:3. В другому таймі ситуація для «ФК Анреал» стала максимально критичною, адже швидкі результативні удари вдались Олегу Миронову – 0:5. За такого перебігу подій доля матчу була вирішена, хоча Морозюк ще встиг оформити гол престижу – 1:5. Більше того, підопічні Максима Онофрійчука боролись до останньої хвилини, тому змогли обмінятись з суперником результативними пострілами під занавіс зустрічі – 2:6. Вітаємо «Агромат» з впевненою і заслуженою перемогою, а також відзначаємо Миронова, адже Олег провів свій кращий матч в сезоні.

 

Знайшли помилку, натисніть