Вища Ліга VBET. Огляд матчів вікенду!
Вища Ліга VBET. Огляд матчів вікенду!
23.01.2023

У Вищій Лізі VBET відбулись заплановані матчі, а також варто відзначити, що після звітного туру змінився лідер чемпіонату.

В поєдинку «МФК Десна» - «Агромат» ніщо не віщувало біди для підопічних В`ячеслава Листопада, проте, на 2-й хвилині Мануйленко зумів відкрити рахунок в матчі – 0:1. «Помаранчеві» не придали цьому значення, а дарма, адже вже за декілька атак Кодацький подвоїв перевагу своєї команди – 0:2. В`ячеслав Листопад був вимушений взяти тайм-аут, але це не спрацювало, оскільки ближче до середини тайму команда «Агромат» розіграла класну атаку і з передачі Савенка Мануйленко оформив свій другий гол – 0:3. Це була вагома заявка на успіх, тому не дивлячись на всі старання «МФК Десна» виправити ситуацію, підопічні Ільдара Макаєва впевнено довели першу частину гри до переможного кінця. Після відпочинку представники «МФК Десна» нарвались на швидкий гол від Ярослава Заворотнього – 0:4. Ситуація для підопічних Листопада стала критичною і «помаранчеві» пішли ва-банк з 5-м польовим. Результат не змусив себе довго чекати, адже на 26-й хвилині Олег Бондарчук ударом головою з близької дистанції зумів скоротити відставання в рахунку – 1:4. Гол універсала «МФК Десна» надихнув команду, проте, Тарас Коваленко ідеально відіграв на останньому рубежі, а наприкінці матчу Іван Гребенюк довів справу до розгрому – 1:5. Зазначимо, що представники «Агромату» повинні були забивати більше, але Іван Гребенюк продемонстрував майстер-клас, як не влучати у порожні ворота з близької дистанції. Вітаємо підопічних Ільдара Макаєва з результатом, що дозволив очолити турнірну таблицю.

 

Стосовно гри «SkyUp Futsal» - «Грифон», то цей поєдинок розпочався з 24-й хвилини і за рахунку 1:1(догравання матчу). Варто відзначити, що «Грифони» дуже потужно розпочали гру, створивши три вбивчі шанси, а потім Іванов врешті-решт втілив старання команди  в результативний удар – 1:2. За такого перебігу подій можна було б спрогнозувати впевнену гру у виконанні номінальних гостей, але за справу взявся Микита Тищенко та Микола Кібиш. Цей тандем на двох оформив три голи у ворота Андрія Неруша (один з яких виявився доволі курйозним) і це допомогло кардинально змінити хід поєдинку – 4:2. За такого перебігу подій у «Авіaторів» дуже непогано складалась гра, але зберегти цей результат підопічні Юрія Мельника не змогли. Справа в тому, що «Грифони» наприкінці зустрічі пішли на ризик і дуже курйозний гол вдався Дмитру Волошину, а на 37-й хвилині Іван Захаров розрядив свою гармату та поставив крапку в матчі – 4:4. Вітаємо «Грифонів» з чудовим результатом, адже вдалось здобути один бал у матчі з дуже непростим суперником, а «Авіатори» будуть чекати наступного туру, щоб повернутись на переможний шлях.

 

Знайшли помилку, натисніть