Вища Ліга VBET. Анонс туру.
Вища Ліга VBET. Анонс туру.
17.03.2023

У Вищій Лізі VBET очікуємо три спекотні поєдинки.

«Агромат» буде протистояти «SkyUp Futsal». У звітному сезоні ці команди тричі грали між собою і поки в серії 3:1 на користь «Авіаторів», якщо рахувати матчі Кубку України та Вищої Ліги Києва. Проте, підопічні Ільдара Макаєва у підсумку чемпіонату здобудуть срібні медалі, в той час, як суперник бореться за бронзовий комплект нагород. У звітному поєдинку гравці «Агромату» спробують зіграти надійніше в обороні, ніж в матчі з «МФК Десна», а також порадувати своїх вболівальників яскравою грою. З іншого боку у «Авіаторів» ще не вирішене питання бронзи, тому команді «SkyUp Futsal» не до краси і естетики, а потрібен результат. Прогнозуємо матч, в якому буде оформлено чимало результативних ударів і нехай переможе найсильніший.

Стосовно поєдинку «Skidka» - «МФК Десна», то підопічні Листопада прагнуть взяти реванш за дві поразки в чемпіонаті(4:2, 4:2). Також «помаранчеві» не зможуть розраховувати на Артема Барібана, через вилучення. Проте, для «МФК Десна» зараз кожен бал на вагу золота, адже зберігається реальний шанс здобути медалі. В свою чергу у колективу «Skidka» немає належної мотивації, адже чемпіонство вже в кишені. У звітному матчі підопічні Олега Шуста фаворити, але чекаємо 200% самовіддачу «МФК Десна», адже ця гра вкрай важлива для подальшої боротьби за медалі.

В матчі «Авалон»(Бровари) та «ФК Анреал» команди будуть грати за свій престиж. Підопічні Олександра Славінського були в секунді від першої четвірки, але трошки не пощастило. В свою чергу у «Нереальних» в активі лише дві перемоги, тому зараз є шанс трошки покращити собі настрій. Підопічні Максима Онуфрійчука спробують взяти реванши за поразки в чемпіонаті, але представники «Авалон»(Бровари) виглядають фаворитами звітного матчу.

Знайшли помилку, натисніть