Вища Ліга VBET. Анонс 5-го туру!
Вища Ліга VBET. Анонс 5-го туру!
25.11.2022

В наступному турі Вищої Ліги VBET буде зіграно три матчі, але є нюанс, що ігровими днями будуть субота та неділя, адже деякі команди приймають участь в розіграші Кубку України.

Розпочнемо з поєдинку «Skidka» - «МФК Десна». Підопічні Листопада підходять до звітної гри у статусі лідера і потужно розпочали сезон. Більше того, гра «помаранчевих» дуже серйозно змінилась в кращу сторону, у порівнянні з попередніми сезонами, а це говорить про злагоджену роботу тренера та адміністрації команди. В свою чергу у підопічних Олега Шуста задача повернутись на переможний шлях, адже на минулому тижні «Skidka» поступилась «Агромату». Команда Олександра Репехи залишається одним із фаворитів чемпіонату, не дивлячись на втрату балів на минулому тижні. Звітна гра буде чудовим шансом для «МФК Десна», щоб проявити свої кращі якості і взяти реванш за поразку 5:8 наприкінці минулого сезону, але це дуже непроста задача.

В матчі «ФК Анреал» - «Агромат» підопічні Максима Онуфрійчука спробують створити гучну сенсацію. Справа в тому, що команда «Агромат» зіграє звітну зустріч на наступний день після участі в Кубку України, тому треба буде належним чином розподілити навантаження. Проте, у «Нереальних» серйозні проблеми в захисті,  які нікуди не поділись і в кожній грі колектив Івана Шарковського дуже багато пропускає, тому у звітному поєдинку буде шанс поборотись за бали, якщо вдасться налагодити в захисті. Відносно фавориту матчу, то цей статус у гравців «Агромату».

На останок відзначимо зустріч «SkyUp Futsal» - «Грифон». У цьому матчі «Авіатори» фаворити, але знову таки будуть грати на наступний день після матчу в Кубку України. Звичайно, у Юрія Мельника чудова глибина складу і є варіації, проте, не варто недооцінювати суперника, котрий поки не набрав жодного балу. В свою чергу «Грифони» спробують перервати свою серію невдач і якщо не будуть помилятись на власній половині поля, то можуть претендувати на перші бали в сезоні. Прогнозуємо цікаву зустріч та чимало результативних ударів.

Знайшли помилку, натисніть