Вища Ліга VBET. Анонс 4-го туру!
Вища Ліга VBET. Анонс 4-го туру!
18.11.2022

Черговий тур Вищої Ліги VBET підготував три цікаві матчі. Сподіваємось, що всі ігри відбудуться згідно плану і все буде добре.

Розпочнемо з матчу «Агромат» - «Skidka», адже ця зустріч буде безперечно центральною в турі. Підопічні Олега Шуста демонструють максимальні результати і продовжують впевнено очолювати турнірну таблицю. В свою чергу підопічні Ільдара Макаєва на минулому тижні здобули першу звитягу, а зараз зіграють одну з найважливіших ігор в сезоні. Більше того, Олег Миронов, Андрій Пунько, Олександр Галицький, Віталій Дєнюжкін та Віктор Пантелейчук будуть протистояти команді «Skidka», з котрою досягали серйозних висот не тільки в Києв, а й у Всеукраїнських змаганнях. Цей поєдинок буде дуже непростим і гарячим, тому утримаємось від прогнозів та побажаємо успіху обом командам.

В матчі «Грифон» - «Авалон»(Бровари) очікуємо повернення Віталія Воронкова до основної обойми. Голкіпер «Авалону» пропускав попередній тур через дискваліфікацію, а зараз вже готовий допомогти своїй команді. В свою чергу у «Грифонів» є надія, що зіграє Дмитро Іванов, адже в попередньому турі не було змоги розраховувати на свого лідера. У цій парі статус фавориту у команди «Авалон»(Бровари), адже юні та голодні до перемог футболісти прагнуть про себе гучно заявити у Вищій Лізі, а «Грифонам» доведеться серйозно попрацювати, щоб розраховувати на позитивний результат.

На останок відзначимо протистояння «МФК Десна» - «ФК Анреал». «Нереальні» ніяк не можуть налагодити гру в захисті і не дивлячись на якісну заявку, наявність трьох відмінних голкіперів, команда Івана Шарковського вже пропустила 20 м’ячів за три гри. Очевидно, що ситуацію має виправляти Максим Анатолійович Онуфрієнко, адже саме тренер повинен змінити гру своєї команди і наставник відповідає за результат. З іншої сторони у «МФК Десна» все максимально стабільно, а останні матчі у виконанні підопічних В’ячеслава Листопада виглядають дуже змістовно та солідно, тому дискваліфікація Сергія Макаренка ніяк не вплине на звітну гру. Прогнозуємо результативний поєдинок, а статус фаворита у команди «МФК Десна».

Знайшли помилку, натисніть