Вища ліга Parimatch. Підсумки  туру
Вища ліга Parimatch. Підсумки туру
15.02.2022

У Вищій Лізі Києва ситуація в плані боротьби за чемпіонство серйозно загострилась після звітного туру, а все найцікавіше починається саме зараз

В поєдинку МФК «Десна» - «Budmonster» перший тайм був максимально рівний, адже в складі «Будівельників» були серйозні кадрові втрати, оскільки відсутність Потапова та Хижняка позначалась на якості гри. Проте, підопічні Драбика все одно виграли першу половину зустрічі завдяки реалізованому шестиметровому удару Степаненка – 1:0. Зазначимо, що цей стандарт викликав бурую емоцій і думка команд, щодо фолу розділилась. В свою чергу представники МФК «Десна» провели доволі непоганий перший тайм і мали декілька вбивчих шансів, але Мельнику не вистачило зовсім трошки, щоб виправити ситуацію на табло. Після відпочинок малюнок гри не змінився, але МФК «Десна» продовжувала марнувати свої нагоди, в той час, як Павло Химяк наприкінці поєдинку зробив заявку на перемогу для команди «Budmonster» - 0:2. Підопічні Листопада були вимушені йти ва-банк з 5 польовим і нарвались на гол Полещука – 0:3. Таким чином «Будівельники» вдруге в чемпіонаті виграють у МФК «Десна».

    

В матчі «Inter» - «Clust» також було дуже гострим питання реалізації моментів. Більше того, вже на 6-й хвилині підопічні Олександра Колесникова класно розіграли кутовий, а Ярослав Заворотний поцілив точно в ціль – 1:0. Швидкий гол допоміг команді «Inter», адже підопічні Валерія Директоренка дуже потужно атакували, але гра Володимира Удовиченка на останньому рубежі заслуговує найвищої оцінки. Саме завдяки своєму голкіперу «Inter» виграв перший тайм, адже підопічні Директоренка мали багато гольових нагод, але жодну з них не реалізували і ще отримали «гол у роздягальню» від Олександа Колесникова – 2:0. В другій половині зустрічі команда «Clust» продовжувала гнути свою лінію, але підопічні Олександра Валерійовича фантастично діяли в захисті, а на 33-й хвилині Заворотний знову нагадав про себе – 3:0. Ситуація для «Clust» стала критичною і довелось йти на ризик з 5-м польовим, але це не допомогло жодним чином, оскільки Кефа поставив крапку в матчі – 4:0. Зауважимо, що в матчі було також вилучений Борсук на неправильну заміну(друг жовта) та Сергій Чеберяк за гру рукою(друга жовта). У підсумку можна сказати, що «Inter» виграє свій один із найважливіших матчів в сезоні, а підопічні Директоренка вже не так комфортно себе почувають на першій сходинці турнірної таблиці.

    

На черзі поєдинок «Skidka» - «Grifon». Підопічні Руслана Хвана змогли оформити швидкий курйозний гол, але вже на 3-й хвилині Євген Саківський зробив рахунок рівним – 1:1. Також варто зазначити, що пропущений м`яч активізував команду «Skidkа», тому «Грифонам» було дуже непросто стримувати атаки суперника, а вже ближче до середини тайму підопічні Олега Шуста доволі легко підтвердили статус фавориту. Адже результативні удари Тищенка та Гавриленка допомогли виграти перший там за доволі комфортного рахунку – 3:1. Після відпочинку «Skidka» продовжувала задавати темп гри і вже на 27-й хвилині команди обмінялись результативними ударами, а «Грифони» не полишали надії здобути позитивний результат – 4:2. Тим паче за декілька хвилин підопічні Хвана отримали чисельну перевагу(Ткаченко отримав червону картку), але таким подарунком від суперника не змогли скористатись. Натомість на 34-й хвилині Назаров вбив всю інтригу, хоча Іванов встиг ще раз відзначитись результативним пострілом – 5:3. Вітаємо команду «Skidka» з перемогою!

    

На останок відзначимо матч «SkyUp2» - «Сервіт». Перший тайм був багатим на гольові моменти і більше шансів на гол було саме у «Авітаторів». Проте, фантастична гра Дєнюжкіна та декілька разів стійка виручила команду «Сервіт». В свою чергу у підопічних Олега Шайтанова, але Халк столичного футзалу (Володимир Негель) відіграв безпомилково. За такої динаміки можна було б спрогнозувати, що перша половина зустрічі буде максимально гольовою, але команди на двох змогли організувати 1 результативний удар. На 19-й хвилині Апті Накаєв продемонстрував свою техніку і з дуже гострого кута оформив один з найкрасивіших голів сезону – 1:0. Після таких пострілів можна легко опинитись на прицілі у Олександра Косенка, адже постріл вийшов по-справжньому фантастичний. В другому таймі «Авіатори» оформили швидкий гол після розіграшу стандарту. Антон Дмитрович Антоненко відгукнувся на передачу з кута поля та потужно пробив під стійку – 2:0. Підопічні Тараса Шпички отримали комфортну перевагу, щоправда в середині другої половини зустрічі Атаманенко повернув «Сервіт» до гри – 2:1. Правда потім підопічні Шайтанова захопились грою з підключенням Денюжкіна до атаки і отримали м`яч у свої ворота від Морено, а наприкінці зустрічі був бенефіс від Владислава Завертаного – 5:1. Вітаємо «SkyUp2» з важливою звитягою!

    

Знайшли помилку, натисніть