Вища ліга Parimatch. Підсумки  туру
Вища ліга Parimatch. Підсумки туру
06.02.2022

Вища Ліга Києва порадувала трьома фантастичним поєдинками, а в одному матчі ледь не відбулась дуже гучна сенсація.

В поєдинку «Десна» - «SkyUp» підопічні Тараса Шпички отримали дуже гідний супротив. «Авіатори» мали тотальну ігрову перевагу в першому таймі, але Барібан діяв просто фантастично. Артем спіймав кураж та відзначався шаленими сейвами і навіть дебютант Завертаний не знав, як відзначитись забитим голом. В свою чергу у «Десни» в актив було декілька прекрасних контрвипадів, але Володимир Негель з оновленою зачіскою зумів фантастично відіграти, тому на перерву команди пішли за нічийного рахунку 0:0. Після відпочинку «Авіатори» спробували зіграти ще більш агресивно в атаці, проте, до голу справа не доходила. Більше того, представники «Десни» організували три вбивчі шанси і дивом не реалізували свої нагоди. Проте, вже після 32-ої хвилин клас «Авіаторів» дався в знаки, адже Завертаний оформив дубль, а  Корнєв відзначився своїм голом – 0:3. «Десна» дуже якісно грала до пропущених м`ячів, але не змогла забити гол престижу. Вітаємо підопічних Тараса Шпички з непростою перемогою, адже не дивлячись на рахунок «Десна» дала гідний бій.

Стосовно матчу «Clust» - «Grifon», то з перших хвилин у «Грифонів» виникли проблеми. Більше того, підопічні Валерія Директоренка почали відзначатись результативними ударами, а Ростислав Семенченко увійшов в кураж та вистрілив дублем. За такого перебігу подій команда «Clust» почувалась більш ніж комфортно, адже виграючи 4:0 по ходу першого тайму важко втратити таку перевагу. Проте, наприкінці тайму «Грифони» змогли оформити дуже важливий гол зусиллями Антона Бутка, котрий в день матчу святкував день народження та оформив гол у роздягальню – 4:1. Після відпочинку у «Грифонів» на останній рубіж вийшов Байдак і підопічні Хвана заграли більш впевненіше. Натомість Підопічні Валерія Директоренка не придали цьому значення, а дарма, оскільки «Грифони» змогли скоротити відставання до мінімуму – 4:3. В цій ситуації підопічним Валерія Директоренка допомогла помилка суперника, котра трансформувалась в контратаку та гол Андрія Мельника – 5:3. Цей м`яч став останнім в матчі, хоча «Грифони» провели дуже якісний другий тайм, але забагато пропустили в першій половині гри.

На останок відзначимо протистояння «Сервіт» - «Inter». Підопічні Олександра Колесникова з перших хвилин діяли в атакувальній манері, але ніяк не могли пробити Дєнюжкіна. Віталій класно грав на лінії, а також відмінно починав контрвипади своєї команди. Більше того, в складі «Сервіту» виділявся Макеєв, адже Костянтин створював моменти для себе та партнерів. Натомість команда «Inter» організувала набагато більше гольових можливостей, але програла перший тайм. Наприкінці першої половини матчу Макеєв віддав результативну передачу на Корнійчука, а Олександр поцілив точно у ворота – 1:0. В другому таймі підопічні Колесникова стали ще більше часу приділяти атаці, але в завершальній стадії катастрофічно не щастило, а також виникла проблема з реалізацією стандартів, адже два десятиметрові удари відбив Дєнюжкін. З іншого боку у «Сервіту» можна пригадати змарнований шанс Макеєва, а у «Intera» були вбивчі моменти у Анцибора та Кефи, але рахунок на табло так і не змінився. Проте, наприкінці зустрічі підопічні Колесникова пішли ва-банк з 5-м польовим, а Солонина оформив дуже важливий гол, котрий допоміг здобути звитягу – 1:1. Гол юного бомбардира «Intera» звів гру до нічиєї, а за хвилину до фінального свистка Андрій Борсук відзначився результативними пострілом і поставив крапку в матчі – 1:2.

Знайшли помилку, натисніть