Вища ліга Parimatch. Підсумки  туру
Вища ліга Parimatch. Підсумки туру
31.01.2022

Вища Ліга Києва порадувала шаленими поєдинками і черговий тур став знаковим, адже ситуація у верхній частині турнірної таблиці серйозна заплуталась, а також відбулись деякі зміни на іншому полюсі таблиці.

В поєдинку «Clust» - «Budmonster» варто відзначити дуже потужний старт від «Будівельників». Вже в дебюті зустрічі Хижняк вистрілив дублем та зробив серйозну заявку на успіх – 0:2. Таким чином підопічні Директоренка знову почали грати після пропущених м`ячів і вже в середині тайму Максим Чеберяк скоротив відставання в рахунку – 1:2. Цей гол змінив хід матчу, адже представники «Clust» заграли агресивніше та стали грати у своїй звичній манері. Натомість у «Будівельників» також були шанси в контратаках, проте, останні хвилини першої половини зустрічі були за підопічними Директоренка. Спочатку Івановський не влучив по м`ячу з метра, але перед свистком на перерву Рахметов вистрілив з дальньої дистанції і цей удар став справжньою несподіванкою для Овдієнка, тому перша половина гри завершилась за бойової нічиєї 2:2. Після перерви підопічні Валерія Директорека діяли першим номером і тримали в напрузі захист суперника. Проте, «Будівельники» не відсижувались в обороні, а намагались нічим не поступатись лідеру чемпіонату. А черговий гол довелось чекати 10 хвилин, адже саме в цей час Максим Чеберяк оформив дубль, але вже за декілька миттєвостей Хим`як чудово підключився до атаки і рахунок став рівним – 3:3. За такої динаміки темп матчу серйозно виріс, а на арену вийшов Анікеєв. Денис змінив Овдієнка по ходу другого тайму, через пошкодження свого колеги і відіграв просто фантастично. Так, Анікеєв пропустив від Чеберяка, але наприкінці зустрічі відзначився фантастичними сейвами і допоміг своїй команді здобути один заліковий бал. Дякуємо командам за видовищний футзал!

Стосовно матчу «Inter» - «Skidka», то тут все було максимально непросто. Вже на 3-й хвилині Хруль зумів відкрити рахунок своїм першим ударом – 1:0. Підопічні Олександра Колесникова прекрасно увійшли в гру, але вже за декілька хвилин Євген Саківський завершив цікаву атаку своєї команди ударом під стійку – 1:1. Зазначимо, що гра проходила без центру поля, а обидві команди обмінювались шаленими атаками. Більше того, роботи було більш ніж достатньо у Дядюнця і Удовиченка, але голкіпери обох команд діяли безпомилково. За такого розвитку подій важко було спрогнозувати, хто заб`є наступним, але вже на 20-й хвилині Войток проявив свої лідерські якості та допоміг виграти першу половину гри – 1:2. В другому таймі боротьби не поменшало, а навпаки обидві команди грали доволі жорстко, але вже на 26-й хвилині майстер Юрій Щериця вистрілив з-за меж штрафної і поцілив точно в ціль – 1:3. Підопічні Олега Шуста отримали комфортну перевагу, хоча вже грали з 5-ма фолами в пасиві. З іншого боку представники команди «Inter» отримали в своє розпорядженні два десятиметрових удари протягом кількох хвилин, але не Охременко, не Колесников не змогли пробити Дядюнця, адже Максим фантастично відіграв в обох моментах і своєю грою нагадав легендарного Юрій Сергійовича Балашева. Проте, Олександр Колесников з гри зумів засмутити суперника, щоправда вже на 35-й хвилині Йапарама нагадав про свій хист бомбардира – 2:4. За такого перебігу подій команда «Inter» пішла ва-банк і змогла скоротити відставання до мінімуму, правда, перед фінальним свистком Саківський зняв всі питання – 3:5. Вітаємо команду «Skidka» з переможним результатом, адже ця перемога дозволяє продовжити боротьбу за жадане чемпіонство, а підопічні Олександра Колесникова також продемонстрували солідний футзал, правда, змарновані десятиметрові удари вартували залікових балів.

На останок відзначимо матч «Grifon» - «Десна». Звітна гра була вкрай важлива для підопічних Листопада, адже перемогла могла б дозволити скоротити відставання від своїх опонентів до одного балу. Проте, «Грифони» провели практично ідеальний перший тайм. Буквально за 10 хвилин ігрового часу Корзіков вистрілив дублем, а Крейцберг оформив свій довгоочікуваний гол – 3:0. Підопічні Листопада не знали чим відповісти, адже суперник почував себе більш ніж комфортно і лише удар Брожка з дальньої дистанції дав надію на інтригу – 3:1. Після перерви підопічні Руслана Хвана та Андрія Давиденка не збавляли оберти, адже Музиченко оформив космічний гол в дев’ятку, а Мельник також відзначився швидким результативним ударом – 5:1. За такого перебігу подій «Десна» опинилась в дуже непростій ситуації, але в середині тайму Макаренко забив важливий гол, щоправда за декілька хвилин своє слово в атаці сказав Дмитро Волошин – 6:2. Навіть в цій ситуації підопічні Листопада не знітились і пішли ва-банк з 5-м польовим, а голи Нестерука та Побережного дали надію на порятунок, але Іванов виявився автором останнього результативного удару в матчі – 7:4.

Знайшли помилку, натисніть