Вища ліга Parimatch. Підсумки  туру
Вища ліга Parimatch. Підсумки туру
23.01.2022

У Вищій Лізі Києва відбулись всі матчі і можна сказати, що матчі вдались на славу, адже окрім неймовірної результативності одна з команд продемонструвала волю до перемоги.

В поєдинку «Budmonster» - «Inter» підопічні Олександра Колесникова дуже потужно розпочали гру, адже вже на 3-й хвилині Клочко оформив швидкий гол ударом з-за меж штрафної площі – 0:1. Більше того, саме команда «Inter» грала першим номером і задавала темп зустрічі. З іншого боку у «Будівельників» було вкрай мало моментів та гольових можливостей, проте, при нагоді підопічні Драбика намагались знайти своє щастя в контратаках. Не дивлячись на такий перебіг подій, перша половина зустрічі завершилась за нічийного рахунку. Адже підопічні Колесникова не реалізували свої вбивчі шанси і десятиметровий удар, а на 18-й хвилині Алєксюк пригадав зіркові часи та оформив шалений гол, встановивши остаточний рахунок першої половини гри – 1:1. Після перерви «Будівельники» спробували зіграти активніше і навіть змогли вирівняти матч, правда, вже ближче до середини другого тайму пропустили два м`ячі. Спочатку Борсук оформив легкий гол з близької дистанції, а незабаром Колесников збільшив перевагу для команди «Inter» - 1:3. «Будівельники» не розгубились і спробували виправити ситуацію завдяки підключенню 5-го до атак, але отримали ще один гол від Колесникова – 1:4. Вітаємо «Inter» з заслуженою перемогою!

Стосовно матчу «SkyUp-2» - «Clust», то тут була справжня драма. Підопічні Тараса Шпички зі старту пішли в атаку великими силами та виглядали більш ніж переконливо. «Авіатори» чимало часу проводили в атаці, а підопічні Директоренка грамотно оборонялись, але ближче до середини тайму «Clust» опинився у непростій ситуації. Спочатку Морено відкрив рахунок, а за декілька хвилин Ардашніков зробив результат 2:0. Натомість підопічні Директоренка відповіли ударом Семенченка в стійку, а наприкінці тайму Бакум зробив перевагу «Авіаторів» більш ніж комфортною – 3:0. Проте, підопічні Тараса Шпички не змогли залишити свої ворота «сухими», оскільки перед свистком на перерву Сергій Чеберяк оформив гол – 3:1. Після відпочинок малюнок матчу кардинально змінився, оскільки підопічні Валерія Директоренка зробили потрібні висновки. Команда «Clust» стала діяти активніше та намагалась всіма можливими силами виправити ситуацію. В свою чергу «Авіатори» особливо не форсували події, хоча також марнували чудові нагоди. А розв`язка матчу відбулась наприкінці зустрічі, коли Андрій Мельник оформив дубль і шокував своїх опонентів – 3:3. На цьому неприємності для «Авіаторів» не завершились, оскільки розіграш 5-го від команди «Clust» призвів до голу Аксьонова і фантастичної вольової перемоги – 3:4. Вітаємо команду Валерія Директоренка з прекрасним другим таймом і вольовим результатом!

 

На черзі протистояння «Сервіт» - «Grifon». Підопічні Олега Шайтанова зробили ставку на швидкий гол, але не впорались з цією задачею. В цьому серйозна заслуга Байдака, адже Ігор безпомилково грав на останньому рубежі. Після чималої кількості змарнованих шансів команда «Сервіт» нарвалась на контратаку та гол Шайдюка – 0:1. Євген оформив результативний удар, але за декілька хвилин Корнійчук і Савчук записали собі по голу в актив – 2:1. Правда, вже в наступній атаці Антон Олександрович Бутко продемонстрував дива техніки і звів гру до нічиєї – 2:2. «Грифони» прагнули нічим не поступатись своїм опонентам, але наприкінці тайму Семенов та Корнійчук сказали своє слово у завершальній стадії – 4:2. В другій половині зустрічі команда «Сервіт» отримала серйозний супротив, адже суперник активізувався. Більше того, в середині другої половини гри Іванов скоротив відставання до мінімуму – 4:3. Цей гол мотивував підопічних Олега Шайтанова, адже «Сервіт» завівся не на жарт і відповів трьома результативними ударами – 7:3. Здавалось, що підопічні Олега Шайтанова вирішили всі свої питання, але жахливо провели останні хвилини і отримали три голи від Войтенка – 7:6. На більше у «Грифонів» часу не вистачило, а «Сервіт» здобув потрібний результат.

Знайшли помилку, натисніть