Вища ліга Parimatch Києва. Анонс 15 туру
Вища ліга Parimatch Києва. Анонс 15 туру
05.03.2021

15-й тур у Вищій лізі обіцяє бути максимально насиченим, оскільки всі матчі будуть зіграні в суботу, тому очікуємо цікавий футзальний день з 5 ігор поспіль, а зараз настав час розібратись хто з ким зіграє.

«Budmonster» «Grifon»

Підопічні Павла Химяка навряд можуть занести собі в актив попередній ігровий тиждень, адже в своїх двох матчах «Будівельники» програли командам «Моноліт Viva-Cup» та «Сервіту». Таким чином колектив «Budmonster» припинив боротьбу за Кубок України і програв лідеру Вищої ліги. З іншої сторони «Грифони» змогли провести свій найкращий матч в сезоні та з розгромним рахунком 8:1 обіграли «2TDK». Підопічні Дмитра Шувалова зіграли ідеально, а Шайдюк та Ширай записали по два результативні удари собі в актив. Стосовно прогнозу звітної гри, то статус фаворита у діючих чемпіонів, а «Грифони» спробують взяти реванш за поразку 3:2 в першому колі і провести таку ж саму якісну гру, як і в попередньому турі.

Андрій Потапов, «Budmonster»

Як оціните виступи своєї команди в сезоні 2020/2021?

– Сезон не может быть засчитан в актив, так как начали первый круг чемпионата неуверенно и потеряли очки с прямыми конкурентами за медали

Яка гра запам’яталась найбільше?

– Запомнилась кубковая игра с «Кардиналом-Ровно» в Киеве. Это история, которую тяжело будет забыть, особенно всем кто находился на паркете.

Чи здивувував Вас матч «Grifon» «2TDK» 8:1 ?

– Я смотрел в обзоре игру, действительно очень был удивлён результатом, но это футбол. Тогда была фортуна в руках «Грифона», так как они реализовали все свои моменты. Выделил бы игру Жеки Шайдюка, он очень сильный столб, через которого все атаки строятся у «Грифона».

Які команди Вас запрошували після голу у ворота «Кардиналу-Рівне»?

– Никаких предложений не было, только поздравления от друзей которые поддерживали нас в той игре.

Хто у Вашій команді найтехнічніший  гравець?

– Денис Аникеев.

«2TDK» «GRIFFIN»

У першій половині чемпіонату команда «2TDK» обіграла «GRIFFIN» з рахунком 5:3, а зараз перебуває у дуже непростій ситуації. Підопічні Мельника-Драбика програли 4 матчі поспіль, а зараз зіграють з одним із лідерів чемпіонату. Звичайно, у команди «2TDK» буде подвійна мотивація проявити себе саме у звітному матчі, щоб перервати серію невдач. Натомість підопічні Євгена Варениці прагнуть реваншу, а також вже можуть розраховувати на голи Коллінса, адже в останніх двох матчах Йапарама оформив 5 результативних ударів. Саме тому прогнозуємо реванш «GRIFFINа» і декілька забитих м’ячів від забивного форварда «червоної команди».

«Софія-Phiten» «Сервіт»

Команда «Сервіт» три тури поспіль оформлює максимальні результати, а зараз планує продовжувати свою переможну серію. Підопічні Олега Шайтанова виглядають дуже переконливо, а також у «Сервіту» є трошки футбольної удачі, оскільки вдається забивати голи на останніх секундах ігрового часу. В свою чергу підопічні Листопада змогли провести прекрасний перший там в матчі з командою «Inter», але у підсумку поступились з рахунком 3:4. Зараз колектив «Софія-Phiten» налаштований на гучну сенсацію, але підопічні Олега Шайтанова у цій парі безперечні фаворити матчу.

«Альтернатива» «Skidka»

Підопічні Олега Шуста на 3 бали відстають від лідера і прагнуть оформити максимальний результат. Тим паче, Віктор Цой регулярно відзначається результативними ударами та доволі часто потрапляє до символічної збірної, а Євген Саківський вже освоївся у своїй новій команді та демонструє відмінну гру. З іншої сторони команда «Альтернатива» прагне взяти реванш за поразку 1:6. Звичайно, зробити це буде вкрай важко підопічним Миколи Костенка, адже граючи регулярно другим номером, «Зелено-білим» інколи не вистачає кількох хвилин, щоб зберегти потрібний результат. Прогнозуємо гру на контратаках у виконанні «Альтернативи», а статус фаворита зустрічі у команди  «Skidka».

Олег Шуст, «Skidka»

Які сильні сторони можете відзначити у «Альтернативи»?

– Найсильніша сторона «Альтернативи» – це тренер, професіонал своєї справи, завзята працьовита людина з великим тренерським досвідом, який намагається прищепити своїм гравцям усі риси сучасного футзалу.

Який секрет прекрасної форми Віктора Цоя?

– Віктор дійсно зараз перебуває в хорошій спортивній формі і максимально допомагає команді показувати цікаву гру та здобувати результат. Імпонує його професійне відношення до тренувань та лідерський характер. Коли Віктор в оптимальних кондиціях і максимально мотивований, вважаю його одним із найсильніших футзалістів в Україні.

Який графік тренувань у команди «Skidka» і чи вистачає глибини складу, щоб грати на 2 фронти?

– Графік залишається таким, яким і був – 2 тренування на тиждень. Можливо, кількість турнірів в яких ми беремо участь занадто велика, але у нас достатньо гравців, щоб вирішувати завдання. Наш плюс в тому, що ми граємо у всіх турнірах однією командою.

«Inter» «ХІТ-2»

Команда «Inter» в попередньому турі проявила характер і змогла обіграти «Софію-Phiten» з рахунком 4:3, поступаючись 1:3 по ходу зустрічі. Підопічні Віталія Нестерука проявили характер та здобули вкрай потрібні 3 залікові бали собі в актив. В свою чергу команда «ХІТ-2» продовжує залишатись на останній сходинці і поки не здобула жодної перемоги. Підопічні Листопада відстають від «Грифонів» вже на 4 бали і терміново потребують переможних результатів. Проблема лише в тому, що «Inter» – це не та команда з якою можна легко здобути три бали. Хотілось би вірити в інтригу, але ймовірно, що підопічні Нестерука здобудуть більш ніж впевнену перемогу, оскільки в першому колі команда «Inter» змогла виграти з рахунком 4:3.

Знайшли помилку, натисніть