Вища ліга Parimatch Києва. Анонс 2 туру сезону 2021/22
Вища ліга Parimatch Києва. Анонс 2 туру сезону 2021/22
22.10.2021

 24-го жовтня всі шанувальники футзалу матимуть змогу насолодитись фантастичними матчами Вищої ліги Києва. Заплановані ігри 2-го туру, тому сподіваємось, що всі три поєдинки пройдуть з максимальною напругою з першої до останньої хвилини.

Другий тур Вищої Ліги відкриє матч «Cервіт» - «Skidka». Чинний чемпіон буде протистояти срібному призеру попереднього сезону. Підопічні Миколи Костенка розпочали новий чемпіонат з непростої перемоги в матчі з «Comfort Life»(1:0). Проте, зараз здобути звитягу буде максимально непросто. Адже у підопічних Олега Шуста пройшла дуже потужна трансферна компанія, а Щериця вже в першому турі вистрілив хет-триком. Мало того, у команди «Сервіт» дуже багато досвідчених гравців, а наймолодший в заявці Олександр Семенов. З іншого боку підопічні Олега Шуста мають у своєму арсеналі багато швидких гравців, а Коллінс вже скучив за результативними ударами. Звичайно, звітна зустріч буде центральною в турі, але фаворит матчу команда «Skidkа».

Стосовно поєдинку «Clust-НПУ» - «Inter», то звітна зустріч обіцяє бути максимально спекотною. Підопічним Валерія Директоренка доведеться зіграти два матчі за три дні, а звітний матч відбудеться після непростої гри в Кубку України. З іншого боку колектив «Inter» вже має три бали у своєму активі, стартувавши з впевненої звитяги у грі з командою «Grifon». Проте, зараз підопічним Олександра Колесникова буде дуже непросто, адже суперник має у своїй заявці ще нещодавніх гравців Екстра-Ліги та тренера, котрий знає, як вигравати у фаворитів та як здобувати гучні звитяги, не дивлячись на той факт, що звітна гра стане дебютною для команди «Clust-НПУ» у Вищій лізі Києва.  Прогнозуємо дуже результативний матч з інтригою до останніх секунд, а шанси команд оцінюємо, як 50/50.

На останок відзначимо протистояння «Grifon» - «Десна Гостомель». Обидві команди розпочали сезон з поразок, а зараз є шанс покращити свою статистику. Щобільше, в складі «Десни Гостомель» заявлений Віталій Нестерук, котрий встиг прекрасно відіграти в першому турі та потрапити в склад збірної тижня. Проте, легенда українського футзалу водночас являється головним тренером «Грифонів», тому цікаво в якій ролі буде брати участь у звітній грі. Команда «Grifon» у цій парі виглядає фаворитом, адже гарматні удари Войтенка та швидкість Фещенка можуть дати результат. Проте, у колективу Володимира Кучеренка є свої лідері та досвід Сергій Мельника, котрий продовжує демонструвати гру високого рівня. Бажаємо успіху обом командам і нехай переможе найсильніший!

Знайшли помилку, натисніть