Вища ліга Parimatch Києва. Анонс 18 туру
Вища ліга Parimatch Києва. Анонс 18 туру
26.03.2021

Настав той час, коли остаточно вирішиться яка з команд Вищої ліги стане чемпіоном, хто посяде другу та третю сходинку, а кому доведеться вже готуватись до Першої ліги і перехідної гри. Останній тур чемпіонату дасть відповідь на багато запитань, тому спробуємо розібратись з усіма іграми, що відбудуться найближчим часом.

«Альтернатива» «Grifon»

Звітна зустріч буде вкрай важлива для команди «Grifon». Підопічні Дмитра Шувалова в разі перемоги зможуть покинути зону вильоту. Більше того, «Грифони» потребують реваншу за поразку з рахунком 2:5. З іншої сторони «Альтернатива» також ще не вирішила свої питання відносно збереження місця у найсильнішій лізі чемпіонату міста Києва. Звичайно, підопічні Миколи Костенка знають, як зупинити «Грифонів» і нещодавній матч це підтвердив, але зараз суперник набрав хід та сильний, як ніколи. У звітній грі статус фаворита у команди Дмитра Шувалова, проте, сподіваємось на інтригуючий поєдинок з першої до останньої хвилини.

Дмитро Шульга, «Альтернатива»

Який настрій в команді перед вирішальними матчами сезону?

– Ми налаштовані тільки на найвищі звитяги в останніх двох турах, бо від цих результатів залежить дуже багато для команди. Всі ми зробили гарну роботу впродовж сезону і тепер треба довести це до логічного завершення.

Як вважаєте, що є запорукою успіху команди «Grifon» в останніх двох матчах?

– На мою думку, головний тренер команди нарешті достукався до гравців і вони його почули.

Як оціните чемпіонат 2020/2021?

– Загалом чемпіонат розділився на два дивізіони – одні борються за медалі, інші за виживання. Найголовніше, що всі матчі проходять в боротьбі і ні для кого не являються легкою прогулянкою і чемпіон визначається тільки в останньому турі – це показник рівності чемпіонату.

В яких кондиціях Ви перебуваєте і чому змінили свій ігровий номер?

– Далеко не в оптимальних. Дуже незадоволений своєю формою, все ж таки три місяці без тренувань даються взнаки. Номер змінив вимушено, бо в даному комплекті форми раніше був набитий мій номер 23 на комплекті форми польового гравця, тому прийшлось змінити номер – сподіваюсь це на краще!

«Альтернатива» «Budmonster»

В другому своєму матчі підопічні Миколи Костенка поміряються силами з діючим чемпіоном. У першій половині чемпіонату команда «Альтернатива» зазнала поразки з рахунком 3:5, а зараз потребує залікових балів, щоб уникнути можливих перехідних матчів і вирішити питання про збереження свого місця в еліті столичного футзалу. З іншого боку у підопічних Павла Химяка вже немає жодних задач. «Будівельники» можуть зіграти в своє задоволення, але очевидно, що прагнуть завершити чемпіонат на мажорній ноті. Стосовно прогнозу, то шанси 60/40 на користь команди «Budmonster».

Павло Химяк, «Bubmonster»

Як шукаєте мотивацію для команди в останніх матчах сезону?

– Спілкуємося між собою і знаходимо.

Що скажете по своїй грі? Як проходить відновлення?

– Відновлення відбулось не так швидко, як того хотілося, але вже все добре. Звичайно, кондиції ще не ті, тому граю дуже обережно.

Як оціните рівень Вищої ліги 2020/2021?

– Якщо порівнювати з минулими роками, то рівень значно підріс і зробив значний крок вперед. Мені здається, що в наступному році стане ще сильнішим та цікавішим.

Чи визначились Ви хто з гравців залишить команду?

– Спочатку треба дограти, а потім буде час і будемо вирішувати це питання.

«Сервіт» «Grifon»

Команда «Сервіт» в одному кроці від чемпіонства, але цей крок ще треба зробити. Підопічні Олега Шайтанова потребують одного балу і тоді зможуть здобути головний трофей сезону. В свою чергу «Грифони» боряться за збереження прописки у Вищій лізі і кожен пункт на вагу золота. Підопічні Дмитра Шувалова серйозно спрогресували наприкінці сезону, тому зараз знову спробують про себе гучно заявити. Відносно прогнозу, то команда «Сервіт» фаворит, проте, «Грифони» будуть битись до останнього і налаштовані на гучну сенсацію.

«ХІТ-2» «2TDK»

Підопічні Мельника-Драбика нещодавно перервали свою серію поразок, а зараз знову прагнуть обіграти дублерів «ХІТа». Звичайно, це жодним чином не додасть позитиву, адже команда фінішує без медалей, але при цьому є можливість завершити чемпіонат двома перемогами. В свою чергу підопічні Листопада мають останній шанс, щоб оформити першу звитягу в чемпіонаті. Команда «ХІТ-2» спробує гучно завершити чемпіонат, але для цього потрібно прикласти титанічні зусилля. Прогнозуємо результативну гру та перемогу «2TDK», але сподіваємось, що дублери «ХІТа» зможуть себе проявити, щоправда підопічним Листопада доведеться на постійній основі грати з 5-м польовим, оскільки в минулому турі Ткаченко отримав червону картку.

«Inter» «Griffin»

Звітна зустріч могла стати однією з найцікавіших в сезоні, але «Inter» в попередньому турі зіграв 4:3 з командою «Grifon» і не може претендувати на ТОП-3. Проте, підопічні Віталія Нестерука зроблять все можливе, щоб здобути перемогу у заключній грі чемпіонату. В свою чергу підопічні Варениці продовжують мріяти про чемпіонство, тому лише перемога у звітній грі та поразки конкурентів дозволить розраховувати на першу сходинку. Звичайно, це виглядає дещо фантастично, але у футзалі немає нічого нереального. Нагадаємо, що в першій половині чемпіонату команди розписали неймовірну нічию 5:5, а зараз також налаштовані на результативний матч. Стосовно прогнозу, то шанси на успіх оцінюємо, як 50/50.

«Skidka» «Софія-Phiten»

Підопічні В’ячеслава Листопада опинились в непростій ситуації, адже ще остаточно не вирішили питання збереження свого місця у Вищій лізі. Команді «Софія-Phiten» треба, щоб «Грифони» не здобули переможного результату і самим спробувати обіграти грізного суперника. В свою чергу колектив «Skidka» гарантував собі місце в ТОП-3, але ще невідомо, яку позицію вдасться зайняти. Проте, підопічні Олега Шуста в гарному настрої підходять до гри і розраховують виключно на перемогу. Прогнозуємо дуже цікавий матч, а статус фаворита у команди «Skidka».

Знайшли помилку, натисніть