Вища лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
Вища лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
18.02.2022

У Вищій Лізі Києва відбудуться три матчі, тому очікуємо якісний футзал та цікавих результатів.

В матчі «Budmonster» - «Grifon» підопічні Руслана Хвана спробують вийти на переможний шлях. Звичайно, «Грифонам» непросто даются останні матчі, але зараз необхідно продемонструвати свій максимум. В свою чергу у «Будівельників» є прекрасна можливість на справі підтвердити статус фавориту. Підопічні Драбіка в першому колі перемогли з рахунком 3:1, а зараз мають прекрасну нагоду здобути ще більш переконливий результат. Прогнозуємо звитягу «Будівельників».

Стосовно поєдинку «Сервіт» - «Skidka», то підопічних Олега Шуста чекає дуже непроста зустріч. Справа в тому, що в першому колі «Будівельники» поступились з рахунком 0:7, а зараз прагнуть реваншу. Звичайно, суперник не з простих, але історія з подібним результатом навряд повториться. В свою чергу у команди Олега Шуста відзначимо Євгена Саківського та Віталія Гавриленка, адже ці гравці роблять останнім часом роблять результат і вже у звітній грі повернеться Юрій Щериця. Стосовно прогнозу, то шанси на перемогу оцінюємо 60/40 на користь команди «Skidka».

На останок відзначимо поєдинок «Clust» - МФК «Десна». Підопічні Валерія Директоренка зіграють з останньою командою чемпіонату і підходять до гри в статусі безперечних фаворитів, адже поразка 0:4 на минулому тижні спонукала до висновків. З іншого боку у МФК «Десна» жодного балу і звичайно гра з лідером це прекрасний шанс проявити себе. В цьому поєдинку навіть нічия буде прекрасним результатом для підопічних Листопада, проте, прогнозуємо звитягу команди «Clust».

Знайшли помилку, натисніть