Вища лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
Вища лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
11.02.2022

У Вищій Лізі Києва заплановано 4 поєдинки, котрі безперечно будуть максимально цікаві. Команда «Clust» зробить все можливе, щоб підтвердити свої чемпіонські амбіції, підопічні Листопада продовжать полювання за першими заліковими балами в сезоні, «Грифони» перевірять свої сили у матчі з регулярним учасником розіграшу Кубку України, а «SkyUp» буде протистояти діючому чемпіону.

Розпочнемо з матчу «Inter» - «Сlust». В минулому турі підопічні Олександра Колесникова здобули непросту перемогу з «Сервітом», але не могли розраховувати на свого тренера. З іншого боку «Clust» впевнено розібрався з «Грифонами», тому зараз підопічні Директоренка прагнуть продовжити перемагати. Звичайно, команда «Inter»  прагне взяти реванш за 1:5 в першому колі, але зробити це буде максимально непросто. Шанси на успіх обох колективів оцінюємо, як 50/50.

В поєдинку МФК «Десна» - «Budmonster» підопічні Драбика безперечні фаворити. «Будівельники» припинили участь в Кубку України і зараз можуть повністю зосередитись на чемпіонаті, тим паче в суперниках команда, що жодного разу не змогла здобути перемогу. Натомість підопічні Листопада повинні проявити свої кращі якості, адже вже давно награли на те, щоб перемогти хоча  в декількох матчах, але помилки коштують дуже дорого. У звітному поєдинку шанси перемогу оцінюємо, як 65/35 на користь «Budmonster».

Стосовно поєдинку «Skidka» - «Grifon», то у цій парі підопічним Руслана Хвана буде дуже непросто. Справа в тому, що «Skidka» продовжує боротись за Кубок України, а також в усіх трьох попередніх матчах проти «Грифонів» відвантажила більше 5 м’ячів своїм опонентам. У звітні грі підопічні Олега Шуста безперечні фаворити, але в разі недооцінки суперника може бути непросто.

На останок відзначимо поєдинок «Сервіт» - «SkyUp. «Авіатори» прагнуть взяти реванш за поразку з рахунком 7:1, адже в першому колі була зафіксована розгромна поразка. Натомість «Будівельники» налаштовані дуже рішуче, адже в попередньому турі були в двох хвилинах від перемоги над командою «Inter», але поступились. В свою чергу «Авіатори» отримали фантастичний супротив від «Десни», щоправда тріумфували у підсумку. У звітній грі прогнозуємо інтригу з першої до останньої хвилини!

Знайшли помилку, натисніть