Вища Лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
Вища Лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
28.01.2022

У Вищій Лізі Києва заплановані три матчі, тому нас знову очікують запеклі протистояння у претендентів на чемпіонство, а також відбудеться дуже запальна гра за участі команд із нижньої частини турнірної таблиці.

Розпочнемо з матчу «Inter» - «Skidka». Звітна зустріч може стати однією з ключових для підопічних Олега Шуста в плані боротьби за чемпіонство. В першому колі «Inter» виявився сильнішим і переміг з рахунком 7:4, а зараз необхідно брати реванш. Зазвичай, вкрай важливі ігри в чемпіонаті підопічні Олега Шуста виграють, чого вартий лише поєдинок першого кола з «Clust». У звітній грі немає фаворитів, тому прогнозуємо цікавий та емоційний футзал.  Запрошуємо всіх поціновувачів до перегляду онлайн-трансляції!

В поєдинку «Clust» - «Budmonster» «будівельники» спробують реабілітуватись за поразку 5:3 в першому колі, а також повернутись на переможний шлях після поразки в Кубку України. З іншого боку підопічні Валерія Директоренка не так давно здійснили грандіозний камбек в матчі з командою «SkyUp2», а Андрій Мельник нещодавно став батьком і звичайно це знакова подія для юного універсалу команди «Clust». Прогнозуємо цікаву гру, а шанси команд оцінюємо, як 60/40 на користь підопічних Валерія Директоренка.

На останок відзначимо поєдинок «Grifon» - МФК «Десна». Підопічні Листопада повертаються до гри після тривалої паузи в чемпіонаті. Більше того,  в разі успіху команда Володимира Кучеренка зможе до одного балу скоротити відставання від «Грифонів». В свою чергу у першому колі представники команди «Grifon» змогли здобути максимальний результат, а зараз прагнуть першу звитягу в 2022-му році. Відносно прогнозу, то шанси на успіх виглядають рівними.

Знайшли помилку, натисніть