Вища лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
Вища лігa Parimatch чемпіонату Києва. Анонс туру
26.11.2021

У Вищій Лізі Києва заплановано три поєдинки, котрі безперечно привернуть максимальну увагу вболівальників в онлайн-трансляції. Матчі будуть дуже цікаві та непередбачувані.

В поєдинку «Сервіт» - «Budmonster» нас очікує справжнє будівельне дербі. Підопічні Олега Шайтанова мають три бали в своєму активі після двох зіграних поєдинків, але остання гра з «Десною» була дуже непроста, не дивлячись на перемогу. З іншого боку підопічні Драбика здолали «Рятувальник» в Кубку України, але в чемпіонаті поки мають один бал після трьох зіграних матчів. Очевидно, що зараз команді «Budmonster» доведеться прикласти максимум зусиль, щоб здобути першу звитягу в чемпіонаті. Проте, попередні ігри підопічних Драбика з командами «Skidka» та «SkyUp 2» показали, що треба налагодити гру на останніх хвилинах, тоді можна буде говорити про перемоги. Стосовно прогнозу, то у звітній грі немає фаворита.

Стосовно гри «Inter» - «Skidka», то звичайно ця зустріч стане окрасою туру. Підопічним Олександра Колесникова необхідно брати реванш за фінал Кубку Києва, а також варто зазначити, що втрата балів може серйозно вдарити по шансам на чемпіонство. З іншого боку підопічні Олега Шуста готуються в штатному режимі і перемога у звітній грі дозволить закріпити свої позиції у трійці лідерів. В свою чергу три бали для команди «Inter» дозволять підопічним Олександра Валерійовича Колесникова вирівнятись за  кількістю балів зі своїми опонентами. Зазначимо, що обидві команди продовжують боротьбу за Кубок України, а шанси на успіх у звітній грі оцінюємо, як 50/50.

В поєдинку «Clust» - «Grifon» з визначенням фавориту трошки легше. Підопічні Валерія Директоренка вилетіли з Кубку України і всі сили зосередять на чемпіонаті. Більше того, команда «Clust» в трьох матчах здобула три перемоги і залишається єдиною з такою прекрасною статистикою. З іншого боку «Грифони»  мають одну перемогу в трьох матчах і зіграють з одним із фаворитів чемпіонату. Очевидно, що підопічних Віталія Нестерука очікує дуже непроста гра. Прогнозуємо дуже результативний матч і перемогу команди «Clust».

Знайшли помилку, натисніть