Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс догравань 5 і 6 туру
Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс догравань 5 і 6 туру
19.11.2020

Після доволі тривалої паузи Вища ліга Києва з футзалу знову набирає обертів. Вже в п’ятницю очікуємо два цікавих поєдинки, а в понеділок ще одна гра, котра обіцяє бути максимально цікавою. Всі скучили за футзалом, тому час розібратись, хто з ким гратиме.

 

 

«Альтернатива» - «GRIFFIN»

 

Підопічні Миколи Костенко відіграли лише 3 матчі і мають аналогічну кількість залікових балів. В сезоні 2020/2021 «Зелено-білі» навряд зможуть боротись за медалі, адже доведеться здобувати досвід в матчі з дуже непростими суперниками. У команди Валерія Чєрнєва чимало гравців в заявці, щоправда для більшості з них матчі на найвищому рівні - це перші спроби заявити про себе з найкращими командами столиці. З іншого боку колектив «GRIFFIN» в попередньому турі поступився «2TDK» і зараз просто не має права на помилку. Підопічні Варениці розраховують на дуже відомих гравців, котрі на своєму футзальному шляху бачили все і навіть більше ніж треба. Проте, відсутність тренувального процесу команди «GRIFFIN» позначилась на результаті з «2TDK». У звітному матчі важко знайти інтригу, оскільки підопічні Варениці безперечні фаворити. Проте, сподіваємось, що «Зелено-білі» дадуть бій і зможуть нав’язати боротьбу зірковому супернику.

 

 

«GRIFON» - «Budmonster»

 

«Будівельники» вже встигли зіграти матч після паузи в чемпіонаті і лізі КФЛ та справили максимально позитивне враження, обігравши команду «Skidka» (5:1). Ільдар Макаєв знайшов оптимальний баланс ігрових четвірок та прагне здобути максимальний результат  в поєдинку з одним із аутсайдером ліги. На жаль, підопічні Дмитра Шувалова поки без залікових балів, тому терміново потребують позитивного результату. «Грифонам» непросто в новому сезоні і не дивлячись на цікавий підбір виконавців, у них поки залишається нуль в графі залікові бали. Саме тому зараза колективу «GRIFON» необхідно спробувати зачепитись бодай за нічию і це буде серйозний успіх для підопічних Дмитра Шувалова. Проте, «Будівельники» безперечні фаворити і швидше за все здобудуть перемогу з різницею в декілька м’ячів.

 

 

«GRIFON» - «ХІТ-2»

 

Обидві команди розташовуються в нижній частині турнірної таблиці, але дублери «ХІТа» вже встигли здобути один заліковий бал. Підопічні Листопада в новому сезоні встигли запам’ятатись дуже ефектною грою, щоправда поки мають в своєму активі лише результативну нічию з командою «Phiten». Натомість «Грифони» зроблять все можливе, щоб покращити свою ситуацію в турнірній таблиці. Підопічні Шувалова мають реальний шанс здобути залікові бали, оскільки зустрічаються з сусідами по турнірній таблиці. Саме тому оцінюємо шанси команд, як рівні і нехай переможе найсильніший!

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть