Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 1 туру
Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Огляд 1 туру
05.10.2020

Максимально цікавий старт вищої ліги!

 

На минулих вихідних 3 матчі з 5 запланованих були зіграні, тому можна сказати, що одні з кращих футзалістів столиці порадували шанувальників гри мільйонів. Адже емоцій, результативних ударів, інтригуючих моментів вистачило на всіх. Більше того, не обійшлось без червоних карток, тому в повній мірі можна сказати, що тур виявився максимально спекотний.

 


В поєдинку «Inter» - «Skidka» варто відзначити характер і бажання, з яким грали підопічні Віталія Нестерука. Саме команда з Донецька оформила перший гол завдяки пострілу Літвінова, котрий допоміг виграти першу половину зустрічі за мінімального рахунку. Також Літвінов був дуже корисний і встиг оформити удар у стійку за 20 хвилин ігрового часу. З іншого боку представники команди «Skidka» важко входили в матч та встигли не реалізувати пенальті та десятиметровий удар. Підопічні Олега Шуста певною мірою були шоковані розвитком подій, адже оновлений склад «Intera» виглядав та діяв максимально якісно у всіх аспектах. Після відпочинку ситуація змінилась, оскільки віце-чемпіон заграв агресивніше, але отримав швидкий гол від Охременко, котрий майстерно реалізував свою можливість - 2:0. Щоправда, на цьому позитивні новини для підопічних Нестерука завершились, оскільки команда «Skidka» активізувалась та змогла доволі легко відігратись завдяки результативному удару Цоя та курйозному голу Щериці - 2:2. Окремо відзначимо, що завершення поєдинку пройшло в дуже непростій та цікавій боротьбі, але визначити сильнішого так і не вдалось. Також варто віддати належне Володимиру Удовиченко, котрий зумів відбити два десятиметрові удари та впорався з пострілом з шестиметровоїпозначки і по суті став героєм своєї команди.

 

Пригадуючи матч «Griffin» - «Сервіт», відразу слід зазначити, що підопічні Євгена Варениці максимально потужно провели перший тайм і діяли першим номером. Щоправда, довести справу до голу не вдавалось, оскільки підопічні Миколи Костенко діяли дуже впевнено в захисті і лише раз не вгледіли Колінза Йапараму, котрий забив єдиний гол у першій половині матчу-1:0. Зауважимо, що представники «Griffin» могли оформлювати ще декілька результативних ударів, але гол Колінза залишився єдиним в першому таймі. З іншого боку підопічні Миколи Костенко переважно оборонялись і зробили серйозні висновки після перерви. Оскільки в другому таймі «Сервіт» став діяти агресивніше та зумів перехопити ініціативу. Підопічні Костенко стали більше часу проводити на половині поля суперника і врешті-решт досягли бажаного завдяки пострілу Таразевича, котрий класно підключився до атаки своєї команди - 1:1. За такого розвитку подій гра була до забитого голу, оскільки у обох команд було чимало моментів та можливостей, але крапку в матчі поставив нестримний Коллінз, проявивши свій гольовий хист і вирвав перемогу для команди «Griffin» - 2:1. Підопічні Варениці здобули непрості 3 бали, а гравці «Сервіта» провели дуже якісний другий тайм, щоправда стартували у вищій лізі з поразки.

 

 

Якщо говорити про гру «Альтернатива» - «Phiten», то тут все було максимально цікаво. По-перше підопічні Листопада на постійній основі награвали 5-го польового і домінували у першій половині матчу. Щоправда, це жодним чином не відобразилось на рахунку, оскільки гравці «Альтернативи» грамотно оборонялись і змогли зберегти ворота на замку та встигли декілька разів провести непогані контратаки. Натомість команда «Phiten» мала серйозні проблеми зі збором, оскільки розраховувала лише на декілька замін, щоправда на постійній основі підключала Воронкова в якості 5-го, але це не дало результату і перша частина матчу завершилась за нічийного рахунку. В другій половині матчу підопічні Листопада продовжували гнути свою лінію, але двічі поспіль серйозно помилились на власній половині поля, в результаті чого подарували супернику два голи - 2:0. Навіть такий розвиток подій не похитнув віру у успіх команду «Phiten», тому вже за хвилину Данько і Мельник звели матч до нічиєї - 2:2. За такого розвитку подій градус матчу зростав з кожною хвилиною, а підопічні Миколи Костенко ще два рази покарали суперника за необачну гру - 4:2. Це була заявка на успіх, але при цьому команди ще встигли обмінятись голами наприкінці матчу, тому фінальний свисток арбітра зафіксував результат - 5:3.

 

 

Окремо відзначимо, що у «Альтернативи» по ходу матчу Кушнерик та Садовський отримали червоні картки і не допоможуть своїй команді в наступному турі. Героєм матчу став Олег Сіренко, котрий в першому матчі у вищій лізі Києва зумів оформити хет-трик! Браво, юний форвард!

 

 

Таким виявився стартовий тур, а ми вже чекаємо вихідних і чергових футзальних баталій!

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть