Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 4 туру
Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 4 туру
23.10.2020

Не дивлячись на прохолодну осінь, котра вже настала, всі шанувальники футзалу матимуть змогу переглянути матчі Вищої ліги в мережі онлайн  і підтримати свою улюблену команду. Тим паче, що ігри обіцяють бути максимально спекотними.

 


 
 

«INTER» - «Budmonster»
Обидві команди боряться за кубок України, а зараз спробують визначити сильнішого в рамках чемпіонату. Підопічні Нестерука стартували дуже непогано і демонструють при цьому цікаву гру. Очевидно, що  з таким підходом команда «INTER» має дуже непогані шанси фінішувати серед лідерів. Натомість у «Будівельників» дуже важко дається гра в першому таймі і два тури поспіль підопічні Макаєва програють першу половину зустрічі, але у підсумку здобувають максимальний результат. Саме тому, команді «Budmonster» треба грати з перших хвилин, а не чекати пропущеного голу, тоді буде легше здобувати результат. Відносно прогнозу, то ризикнемо і віддамо статус фаворита команді «INTER», оскільки підопічні Нестерука у чудових кондиціях, а «Будівельники» зроблять все можливе, щоб спростувати прогноз і порадувати своїх вболівальників. В будь-якому разі буде максимально цікава гра!

 

Вадим Дробашко, «INTER»

 

- Як готуєтесь до гри з діючим чемпіоном?
- У нас идет подготовка в штатном режим, в независимости от соперника. Во вторник физическая тренировка с физиотерапевтом, а в четверг изучаем команду соперника, изучаем их стандарты. Особого внимания не уделяем, мы особо не изучаем «Budmonstr».

 

- Чи вивчали попередні матчі  «Будівельників»? Адже в новому сезоні підопічні Ільдара Макаєва не кращим чином грають в першому таймі.
- Нет, мы еще не смотрели ни одну их игру. Это главный тренер Виталий Николаевич Нестерук будет разбирать.

 

- Як відсвяткували перемогу над «ЯСКО»?
- Нет, мы не отмечали победу, потому что понимаем, что это был лишь первый тайм. Все самое главное впереди, ребята оказались очень дерзкими, ведь в своих соцсетях очень сильно оскорбили арбитров и нашу команду. В Виннице у нас будет бой, поэтому не время праздновать.

 

«Сервіт» - «2TDK»
На минулому тижні команда «2TDK» пропускала тур, тому мала більше часу, щоб підготуватись до матчу. Правда, суперник у підопічних Мельника-Драбика максимально непростий. Оскільки представники «Сервіту» вийшли на переможний шлях і виключно радують своїх вболівальників позитивним результатами. Підопічні Шайтанова поки не можуть розраховувати на свого тренера, але і без наставника вдається демонструвати позитивні результати. У цій парі колектив «Сервіт» підходить до матчу в статусі фаворита, тим паче, що Віталій Дєнюжкін два тури поспіль стає найкращим воротарем, тому команді «2TDK» буде максимально непросто здобути позитивний результат.

 


 
 

«Griffin» - «Skidka»
Звітна зустріч безперечно буде центральною в турі, а підопічні Олега Шуста мають подвійну мотивацію на гру. По-перше потрібно взяти реванш за нещодавню поразку у півфіналі кубку Києва, по-друге є велике бажання обіграти лідера. Також цю гру можна розглянути, як підготовку до кубку України. В свою чергу підопічні Варениці на минулому тижні отримали гідний супротив від команди «ХІТ-2», тож до гри підійдуть максимально відповідально. Команда В’ячеслава Реуцького розуміє важливість матчу, оскільки зараз буде можливість відібрати бали у одного з конкурентів у боротьбі за чемпіонство. Оцінюючи шанси команд, то тут звичайно, що 50/50, тому сподіваємось, що гра буде максимально цікавою, а також очікуємо інтригу до останніх секунд!

 

Юрій Балашев, «Griffin»

 

- Які очікування від гри з командою «Skidka»?
- Ожидания самые приятные. Всегда хочется играть с такими сильными соперниками, в таких играх, где накал все 40 минут и играют квалифицированные игроки, ведь в таких матчах повышается профессиональный уровень.

 

- Ваш матч буде центральним в турі. Кого б з арбітрів хотіли б бачити на грі?
- Без разницы. Если всегда зацикливаться на судействе, то зачем тогда тренироваться и повышать качество своей игры. Единственное, думаю, что обе команды надеяться, что арбитры будут готовы психологически, а судить в Киеве есть кому.

 

- Можна сказати, що ця гра буде за 6 балів?
- Наверное, если брать в общем сезон, то возможно, а если взять за ориентир чемпионат, то для «Skidka» в большей степени эта игра за 6 очков. Для них потеря очков усложнит задачи на сезон.

 

«ХІТ-2» - «Phiten»
Обидві команди ще не набрали жодного балу в новому сезоні, а зараз буде реальна можливість, щоб виправити ситуацію. Тим паче, що команда «Phiten» в попередньому матчі провела дуже сильну гру проти діючого чемпіона, а Сергій Мельник оформив дубль. З іншої сторони представники «ХІТа-2» демонструють дуже видовищну гру і попри дві поразки поспіль, змогли здобути ще більшу прихильність вболівальників. Окремо відзначимо, що обидві команди тренує В’ячеслав Листопад, тому цікаво кого підтримає коуч у цьому матчі. Хоча, швидше за все спостерігатиме за грою своїх підопічних і не буде нікому підказувати (що було б цілком логічно в цій ситуації). Якщо говорити про прогнози, то шанси оцінюємо, як 60/40 на користь команди Олександра Котляра, оскільки тандем Чепорнюк-Корнійчук готовий знову про себе гучно заявити.

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть