Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 1 туру
Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 1 туру
02.10.2020

Один, два, три - поїхали!
 

З позитивної ноти хочется почати новий футзальний сезон, тому не зважаючи на вже прохолодну та осінню погоду, ми готуємось до спекотних матчів.

 

"2ТDK"-"Budmonster"


Звітна зустріч відкриє сезон і безперечно буде однією з найцікавіших, адже підопічні Мельника-Драбика зіграють з діючим чемпіоном. В минулому році команда "2ТК" зіграла внічию та програла "будівельникам" з рахунком 4:5, а представники "Ditak" двічі поступились підопічним Ільдара Макаєва. Відзначимо, що колектив "2ТDK" уже встиг відіграти 3 матчі за останній місяць і дійшов до фіналу кубку Києва, в той час, як "Будівельники" лише тренувалися і відіграли турнір в Рівному, щоправда в неповному складі. В цій ситуації всеодно віддамо статус фаворита команді "Budmonster", адже Ільдар Макаєв вміє мотивувати команду на важливі ігри, а початок сезону завжди непростий, тому зі старту треба набирати бали. Натомість у "2TDK" повернеться Віталій Мельник і це може допомогти команді Андрія Голенкова зупинити переможця минулого турніра. В будь-якому разі прогнозуємо багато результативних ударів і нехай переможе найсильніший!

 

 

"Skidka"-"Inter"


В минулому сезоні підопічні Віталія Нестерука не змогли відібрати жодного балу у віце-чемпіона, тому зараз прагнуть реваншу. Тим паче, що є деякі якісні трансфери, а головна новина та гучна подія-це підписання Сергія Степаненко. Очевидно, що навколо цього гравця Віталій Нестерук спробує побудувати гру однієї зі своїх ігрових четвірок. З іншого боку команда "Skidka" не може розраховувати на Медведя і Цоя, тому невідомо, хто в новому чемпіонаті візьме на себе функції лідерів. У Олега Шуста непроста задача, адже доведеться кимось замінити своїх кращих гравців і швидше за все ставка буде зроблена на Андрія Назарова,котрий готовий до нових викликів. Прогнозуємо цікаву гру і статус фаворита віддамо команді "Skidka ", оскільки підопічним Шуста важливо якісно увійти в сезон + якісно підготуватися до кубку України.

 

 

"Griffin"-"Сервіт"


Підопічні Олега Шайтанова розпочинають сезон з дуже непростого матчу. Якщо в попередньому сезоні команда "Сервіт" в 95% поєдинків здобувала дуже легкі перемоги і просто куражилась, то зараз у підопічних Шайтанова таких матчів попросту не буде. Натомість команда "Griffin" у відмінному настрої, адже нещодавно вдалося виграти Кубок Києва і продемонструвати відмінну гру. Команда В'ячеслава Реуцького готова розпочати свій шлях до чемпіонства і зробить все можливе, щоб у першій офіційній грі здобути максимальний результат. Саме команда "Griffin" у цій парі фаворит, а підопічним Олега Шайтанова треба спробувати нейтралізувати Колінза Яппараму, котрий у фіналі кубку Києва вистрілив хет-триком і записав результативну передачу на свій рахунок.

 

"Альтернатива"-"Phiten"


Для команди "Phiten" звітний поєдинок станне дебютним у вищій лізі, тому цю гру багато хто з підопічних Листопада запам'ятає на все життя. Більше того, команда Сергія Шугайло підходить до гри в статусі фаворита, оскільки у "Альтернативи" на 90% оновлений склад. Тим паче, у "біло-зелених" залишилось не так багато залишається досвідчених гравців, котрі можуть передати свій досвід. Натомість у "Phiten" подвійна мотивація, оскільки окрім дебюту, підопічні Листопада хочу привітати Сергія Мельник з днем народження, котрий став старшим на рік 1-го жовтня. Прогнозуємо успіх команди "Phiten", але сподіваємось, що молоді гравці "Альтернативи" зможуть дати бій, а ветерани команди знайдуть час,щоб приїхати на матч.

 

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть