Вища ліга Parimatch. Анонс центрального матчу. «GRIFON» - «ХІТ-2»
Вища ліга Parimatch. Анонс центрального матчу. «GRIFON» - «ХІТ-2»
22.11.2020

Завтра нарешті відбудеться перенесений матч 1 туру, в якому зустрінуться дві команди, які перебувають внизу турнірної таблиці. Здавалося б, що тут може бути цікавого, але диявол, як завжди, криється в деталях.

Обидві команди дуже невдало стартували в сезоні і мають на двох лише одне здобуте очок, але за рівнем продемонстрованої гри не заслуговують тих місць, які зараз займають.

В своєму попередньому матчі «GRIFON» дав бій чемпіону міста, але на останніх хвилинах «привіз» собі незрозумілий гол і таки програв «Budmonst’ру». А ще ж можна згадати, як на початку сезону підопічні Шувалова вилетіли у 1/4 фіналу Кубка Києва-2020 у серії пенальті від «2ТDK». Останнє місце і нуль здобутих очок після чотирьох матчів ніяк не можуть влаштовувати «GRIFON», який минулого сезону заявив про себе, як про міцного середняка. Так, на прикладі «грифонівців» можна показувати роль одного гравця для команди, а ми маємо на увазі перехід колишнього лідера колективу Ігоря Чернявського у «ХІТ». Проте команда вже мала достатньо часу, щоб перебудуватися, а чорна смуга рано чи пізно має закінчитися. Втім, без втрат не обійдеться і завтра своїм партнерам по команді не зможу допомогти основний воротар Ігор Байдак. Проте його може гідно замінити Андрій Неруш.

У дублерів «ХІТа» ще більше причин, щоб скаржитися на спортивну удачу. Судіть сам: програли «INTER`у» на останній хвилині, не змогли обіграти «Софія-Phiten» ведучи 2 м’ячі і пропустивши на останній хвилині, вели 2 м’ячі з «BudmonsteR’ом» і програли, поступились «GRIFFIN’у» на останніх хвилинах. «ХІТ-2» має найменшу заявку з усіх команд (як і «GRIFFIN»), тож кожна кадрова втрата є серйозною. Цього разу через дискваліфікацію не зіграє воротар Володимир Боженко, тому В’ячеслав Листопад зможе розраховувати тільки на досвідченого Владислава Лисенка без можливості заміни.

Враховуючи те, що дві останні команди вилітають, цілком можна сказати, що цей матч між сусідами по турнірній таблиці стане битвою за 6 очок. Можна не сумніватися, що у «GRIFON’а» перед сезоном стояли вищі завдання, ніж боротьба за виживання. Побутує думка, що у «ХІТ-2» немає завдань, окрім підготовки молоді для основи, але навряд чи виліт з «вишки» входить у плани «кабельників». Рівень суперництва у Вищій лізі Parimatch чемпіонату Києва нічим не гірше, якщо й не вище Першої ліги України, яка цього року опинилася в підвашеному стані. А, як ми знаємо, готувати молодь краще у суперництві з найкращими. Саме це і сприяло доволі безболісному вливанню вчорашнього «дублера» Олександра Ліфера в основний склад «ХІТа».

«ХІТ-2» полюбляє грати з 5-м польовим, що автоматично збільшує результативність матчу. Підопічні В’ячеслава Листопада в цьому сезоні не забивають менше 2 і не пропускають менше 4 м’ячів за матч. А «GRIFON» у свою чергу в цьому чемпіонаті менше 3 голів не пропускає. Так що можете вивести з цієї формули кількість м’ячів, на яку можуть розраховувати уболівальники. Тож ми цілком аргументовано розраховуємо на цікаву, безкомпромісну і дуже результативну гру. А вам залишається лише увімкнути трансляцію на нашому сайті і насолоджуватися видовищем в понеділок, 23 листопада, о 17:25.

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть