Вища ліга Parimatch Києва. Підсумки 1-го туру
Вища ліга Parimatch Києва. Підсумки 1-го туру
19.10.2021

Стартував перший тур Вищої Ліги Києва і порадував своєю результативністю, адже в чотирьох матчах було оформлено аж 25 м’ячів. Також варто відзначити, що дебютанти змогли себе дуже непогано проявити і справили максимально позитивне враження.

 

Розпочнемо огляд з матчу «Inter» - «Grifon». Підопічні Олесандра Колесникова дуже потужно провели першу половину зустрічі. Більше того, дубль Дмитра Клочка допоміг виграти перший тайм. Проте, в складі «Грифонів» найпомітнішим гравцем був Дмитро Войтенко, котрий зумів оформити гол наприкінці першого тайму та подарував надію на інтригу – 2:1. Проте, після відпочинку команда «Grifon» проявили себе не кращим чином в захисті, а Сандецький та Охрименко оформили швидкі голи – 4:1. Варто зазначити, що Артем Охрименко провів один з своїх кращих матчів та був максимально активним і корисним. У «Грифонів» аргументів у відповідь не знайшлось, а в середині другого тайму Солонина остаточно зняв всі питання відносно переможця зустрічі – 5:1. Правда, навіть в такій ситуації підопічні Віталія Нестерука не здавались і встигли обмінятись результативними ударами зі своїм опонентами, а фінальний свисток арбітра зафіксував результат 6:2. Вітаємо команду «Inter» з прекрасним стартом сезону!

  

 

В поєдинку «Skidka» - «Десна Гостомель» варто відзначити характер команди Володимира Кучеренка. Дебютанти дуже непогано стримували натиск суперника, але вже ближче до середини першого тайму Саківський відзначився голом – 1:0. Можна сказати, що команда «Skidka» домінувала на паркеті, а «помаранчеві» діяли від оборони, щоправда вже на 15-й хвилині отримали другий гол у свої ворота від Щериці, котрий встановив остаточний рахунок першої половини гри – 2:0. Після відпочинку «Десна Гостомель» не кращим чином увійшла в гру, а Щериця оформив дуже швидкий гол – 3:0. Такий рахунок повністю розслабив команду «Skidka», тому підопічні Олега Шуста почали грати в своє задоволення, а «Помаранчеві» перехопили ініціативу та скоротили відставання до мінімуму завдяки голу Редька та вдалому підключенню до атаки Барібана – 3:2. В цій ситуації Олег Шуст вимушений був брати тайм-аут, щоб налагодити дисципліну і вже наприкінці матчу Щериця оформив хет-трик – 4:2.

  

 

 

Стосовно матчу «Сервіт» - «Comfort Life 2», то «будівельне дербі» вдалось на славу. Підопічні Андрія Науменка виглядали переконливіше в першій половині матчу, але Віталій Дєнюжкін відіграв бездоганно. Також відзначимо, що представники «Comfort Life» двічі відзначились ударами в стійку. З іншого боку можна пригадати декілька дуже непоганих гольових нагод у «Сервіту», але перший тайм завершився з рахунком 0:0. Після відпочинку малюнок матчу змінився і вже підопічні Миколи Костенка стали більше часу проводити в атаці. Проте, Петро Ільків відіграв практично ідеально на останньому рубежі. В свою чергу команда «Comfort Life» робила все можливе, щоб проявити себе в атаці, але на 34-й хвилині втрата м’яча на половині суперника обернулось голом в свої ворота. Макеєв розігнав контрвипад та відзначився потужним ударом в площину воріт – 1:0. Цей гол залишився єдиним в матчі та допоміг діючим чемпіонам стартувати з перемоги. З іншого боку у «Comfort Life» в пасиві вже дві поразки з мінімальним рахунком, адже після програшу «Рятувальнику» в Першій Лізі України,  підопічні Андрія Науменка з таким самим результатом поступились «Сервіту».

  

 

На останок відзначимо супер-матч «Budmonster» - «SkyUp 2». В першому таймі команди грали на зустрічних курсах і практично без центру поля, проте, до забитого голу справа ніяк не доходила. Можна сказати, що голкіпери обох команд грали відмінно, але наприкінці тайму Ляхович оформив дуже елегантний м’яч – 1:0. «Будівельники» мали всі шанси виграти перший тайм, але отримали гол « у роздягальню» від Сипливця – 1:1. В другій половині матчу команди продовжували тримати високий темп і налагодили з реалізацією. Більше того, на гол «Будівельників» у підопічних Тараса Шпички завжди був свій аргумент у відповідь. Таким чином вже на 34-й хвилині рахунок став 4:4 і доля матчу вирішувалась наприкінці зустрічі. Андрій Ардашніков оформив дев’ятий гол в матчі та допоміг команді «SkyUp» оформити першу перемогу у Вищій Лізі – 4:5. Вітаємо підопічних Тараса Шпички з вольовим результатом!

  

 

Знайшли помилку, натисніть