Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 14 туру
Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 14 туру
25.02.2021

14-й тур буде зіграний в повному обсязі, не дивлячись на той факт, що два представника Вищої ліги Києва продовжують боротьбу за Кубок України. Зазначимо, що три матчі відбудуться в суботу, а два в неділю.

«ХІТ-2» - «Skidka»

Дублери «ХІТа» посідають останню сходинку в турнірній таблиці і окрім нічиєї з командою «Griffin» не можуть похизуватись результатами в 2021-му році. Підопічні Листопада в першому колі програли команді «Skidka» з рахунком 4:6, а зараз звичайно хотіли б взяти реванш. Проблема лише в тому, що підопічні Олега Шуста серйозно підсилились і ведуть боротьбу за чемпіонство. Саме тому колектив «Skidka» просто не може собі дозволити втрачати бали в матчі з останньою командою чемпіонату. Підопічні Олега Шуста безперечні фаворити зустрічі і якщо не будуть експериментувати, то без проблем оформлять три залікові бали.

«GRIFON» - «2TDK»

Підопічні Мельника-Драбика програли три матчі поспіль, а зараз є шанс перервати негативну тенденцію. Команда «2TDK» вже знає, як обігрувати «Грифонів», оскільки в першому колі вдалось тріумфувати з рахунком 4:0, не залишивши жодних шансів своїм опонентам. Проте, підопічні Дмитра Шувалова налаштовані дуже серйозно. Більше того, в попередньому турі команда «GRIFON» провела дуже сильний матч з «Альтернативою» і не дивлячись на поразку, «Грифони» виглядали дуже переконливо та 70% ігрового часу провели в атаці. Відносно прогнозу, то шанси команд оцінюємо, як 65/35 на користь «2TDK», але чекаємо на бій від «Грифонів».

«Сервіт» - «Budmonster»

Команда «Сервіт» в останніх двох матчах оформлювала переможні голи на останніх секундах ігрового часу, здобуваючи дуже непрості перемоги. Підопічні Олега Шайтанова очолюють турнірну таблицю, але результативні удари наприкінці матчу даються дуже непросто. З іншого боку «Будівельники» зіграють звітну зустріч після кубкового поєдинку і спробують взяти реванш за поразку з рахунком 3:1. Підопічні Павла Химяка в попередньому турі розписали нічию 2:2 з командою «Inter», тому зараз знову прагнуть відібрати бали у команди з трійки лідерів. Саме тому прогнозуємо результативний і цікавий поєдинок, а також сподіваємось, що обидві команди підійдуть до гри в повній бойовій готовності

Костянтин Демиденко, «Сервіт»
- Чому останнім часом перемоги Вашій команді даються так важко?
- В игре с Альтернативой отсутствовало 3 ключевых игрока нашей команды. Настраивались на игру очень серьезно, потому что знали, что Николай Петрович умеет настроить своих ребят как на последний бой. В принципе игра это и показала. В концовке игры нам удалось дожать соперника и выиграть матч.Лично для меня игра с «2TDK» была принципиальной, так как играл в этой команде много лет. В этой игре ведя в счёте 3:1, на мой взгляд рано поверили в победу, что и привело к нервной концовке, но как говорится: «Везёт сильнейшим!»
- Чому у «Сервіту» немає в заявці юних гравців ?
- У нас в команде все ребята молоды душой. Посмотреть только на Маэстро (Сергей Романовский - прим. ред.)! Он когда сбривает бороду, то ему девятнадцать лет! Сереже привет!
- Як натренувати такий потужний удар з лівої, як у Вас?
- Кушать кашу, мандарины и творог.Но если честно, то затрудняюсь ответить на этот вопрос. У каждого спортсмена есть свои сильные стороны.
- Як атмосфера в «Сервіті»?
- В команде или на работе? В команде атмосфера идеальная для достижения максимального результата!

«Griffin» - «Альтернатива»

Команда «Альтернатива» набрала хід  і прагне обіграти одного з лідерів чемпіонату. Підопічні Миколи Костенка поступились в першому колі з рахунком 1:7, а зараз налаштовані відібрати бали у грізного суперника. Тим паче до основної обойми повертається Олег Сіренко і прагне оформити хет-трик у ворота Юрія Балашева. З іншої сторони підопічні Євгена Варениці налаштовані лише на перемоги, адже нічия в матчі з «ХІТ-2» наламала всі плани. Колектив «Griffin» на минулому тижні розписав нічию з командою «Skidka»,  а зараз налаштований лише на 3 бали. Прогнозуємо цікаву гру і віддаємо статус фавориту підопічним Євгена Варениці, щоправда команда «Альтернатива» зробить все можливе і неможливе, щоб здобути, як мінімум один заліковий бал.

«Inter» - «Софія-Phiten»

В першій половині чемпіонату підопічні Віталія Нестерука не помітили своїх опонентів і тріумфували з рахунком 8:3. Проте, зараз навряд варто очікувати такий результат. По-перше команда «Inter» звітну зустріч буде грати після Кубкового поєдинку з «ХІТом», по-друге підопічні В’ячеслава Листопада набрали форму і вже демонструють зовсім іншу гру, в порівнянні з першим колом. Очевидно, що команда «Софія-Phiten» зробить все можливе, щоб відібрати бали у непростого суперника, а запорукою успіху може стати впевнена гра Валерія Брожко. Оцінюємо шанси, 60/40 на користь підопічних Віталія Нестерука, але очікуємо справжній бій.

Руслан Савенко, «Inter»

- Які враження від матчу з колишньою командою? Розкажіть, чому вирішили залишити «Будівельників» посеред сезону.

- Враження неоднозначні, тому що зіграли не належним чином і в кінцівці втратили перемогу. Покинув «Будмонстр» тому що на те був ряд причин.

- Яка атмосфера в команді «Inter» після нічиєї і болючої поразки в Кубку України?

- Атмосфера в команді нормальна, робоча, так би мовити. Звичайно, ці дві гри можна віднести нам в пасив. Нічого страшного, всі зробили висновки і попереду багато важливих матчів, в яких ми повинні викластися на всі сто.

- Як Вам вдалося одразу заграти в першій п’ятірці?

- Не знаю. Так вирішив тренер!

- Хто у Вас в команді лідера на паркеті, а хто найкращий в третьому таймі?

- У команді багато хороших футболістів і кожен доповнює один одного. На мій погляд, можу виділити Ярослава Аксьонова, Віталія Нестерука, Макса Літвінова і Вову Удовиченка, а ось в третьому таймі кожен в порядку.

 

Знайшли помилку, натисніть