Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 13 туру
Вища ліга Parimatch чемпіонату Києва. Анонс 13 туру
19.02.2021

13-й тур Вищої ліги Києва обіцяє бути максимально непередбачуваним, адже на минулому тижні не обійшлось без сенсацій. Саме тому боротьба за передові позиції і збереження прописки в найсильнішому чемпіонаті міста Києва загострюється з кожним туром.

«2TDK» «Сервіт»

Команда «2TDK» опинилась в дуже непростій ситуації, оскільки програла дві гри поспіль, а в першому колі поступилась «Сервіту» з рахунком 0:4. Підопічні Мельника-Драбика опинились вже на 5-й позиції і щоб повернутись в трійку, потребують виключно перемоги у звітному протистоянні. В свою чергу підопічні Олега Шайтанова знову на вершині турнірної таблиці і не планують змінювати свою локацію. Тим паче після непростої та вольової перемоги ув матчі з «Альтернативою» зроблені необхідні висновки. Окремо відзначимо, що в минулому турі Костянтин Демиденко з «Сервіту» потрапив до символічної збірної, а зараз зіграє проти команди, в котрій встиг себе серйозно проявити. Сподіваємось на інтригуючий матч, але статус безперечного фаворита у команди «Сервіт».

Костянтин Мітленко, «2TDK»

Як вийти з крутого піке, в якому опинилась Ваша команда?

– Выйти из этой ситуации получиться только если мы обыграем «Сервит». Другого выхода уже не будет, если, конечно, мы хотим быть в тройке лидеров.

Що скажете про команду «Сервіт»?

– «Сервит» многие недооценивали, но там собран состав не хуже чем у команд верхней части таблицы! Команда идет на первом месте и я думаю, что это не случайность.

– Чи були у Вас пропозиції змінити команду?

– Нет, не было.

– Які прогнози на матч «Skidka» «Griffin»?

– Две очень сильные команды, думаю будет боевая ничья.

«Skidka» «Griffin»

Звітна зустріч безперечно буде центральною в турі. Оскільки у обох команд по 25 залікових балів і зараз є можливість обіграти прямого конкурентам в боротьбі за чемпіонство. Тим паче, в першому колі сильнішого визначити не вдалось і матч завершився бойовою нічиєю 1:1. Відносно шансів команд, то тут можна сказати, що «Skidka» фаворит гри. Справа в тому, що колектив «Griffin» в попередньому турі просто жахливо відіграв проти 5-го польового у матчі з дублерами «ХІТа». Підопічні Євгена Варениці вразили, але не з найкращої сторони. У свою чергу «Skidkа» блискуче награє 5-го і навіть за рівного рахунку Олег Шуст інколи використовує таку модель гри. Саме тому прогнозуємо перемогу команди «Skidka», але очевидно, що підопічні Євгена Варениці зроблять все можливе, щоб довести, що нічия в минулому турі була простою прикрістю.

«Альтернатива» «Grifon»

В першому колі команди не змогли зіграти, а вже у 2021-му році спробують визначити сильнішого. Підопічні Миколи Костенка були в кроці від гучної сенсації у грі з «Сервітом», але пропустили прикрий гол на останніх секундах та програли. З іншого боку «Грифони» встигли оформити одну перемогу в новому році, щоправда на минулому тижні зазнали поразки від команди «Skidka». Зазначимо, що підопічні Миколи Костенка та Дмитра Шувалова боряться за збереження місця у Вищій лізі, тому звітна зустріч буде вкрай важливою у плані подальшої боротьби за збереження прописки. Якщо говорити про прогноз, то шанси 50/50, але якби не дискваліфікація юного форварда Олега Сіренка, то «Альтернативу» можна було б сміливо назвати фаворитом.

«Софія-Phiten» «ХІТ-2»

На минулому тижні дублери «ХІТа» змогли відібрати залікові бали в «Griffina», а зараз спробують зазіхнути на перемогу. Підопічні Листопада провели сильну гру проти грізного суперника, тому мають більш ніж достатньо мотивації, щоб проявити себе у звітному матчі. Також варто відзначити, що Ткаченко та Корольчук потрапили до символічної збірної туру. З іншого боку колектив «Софія-Phiten» також набрав хід і не дивлячись на нещодавню поразку від діючих чемпіонів, вдалось провести сильний матч. Гру можна охарактеризувати, як дербі підопічних Листопада. Нагадаємо, що в першому колі сильнішого виявити не вдалось і матч завершився фантастичною нічиєю 5:5. Прогнозуємо дуже результативну гру та сподіваємось, що обидві команди підійдуть в повній бойовій готовності до матчу.

«Inter» «Budmonster»

Обидві команди підійдуть до матчу не в оптимальних кондиціях, адже напередодні відіграють поєдинок в рамках Кубку України. Більше того, «Будівельникам» окрім непростого матчу, доведеться подолати серйозний шлях з Харкова. В свою чергу підопічні Віталія Нестерука залишать чимало сил у грі з «ХІТом», але відіграють свій матч в столиці. У першій половині чемпіонату «Inter» переміг з рахунком 3:1, тому зараз «Будівельники» будуть налаштовані виключно на реванш. Адже в разі поразки, команда «Budmonster» втратить шанси, щоб захистити свій чемпіонський титул. Стосовно прогнозу, то оцінюємо шанси 60/40 на користь команди «Inter», оскільки у підопічних Віталія Нестерука не буде виснажливої дороги з кубкової гри.

Павло Химяк «Budmonster»

Як команда готується до двох важливих матчів?

– Два тренування на тиждень, в цьому плані нічого не змінювалось.

Чи не було у Вас бажання перенести гру?

– Всі команди в рівних умовах, тому питань не виникало.

Чи побачили Ви зміни в ігровому плані ваших підопічних, після того, як очолили команду?

– Я бачу, що хлопці в кожному матчі грають з бажанням і віддають багато сил.

Ваш прогноз на гру «Griffin» - «Skidka»

– Тяжко в цій грі щось прогнозувати, можливо, результативна нічия.

Знайшли помилку, натисніть