Суперліга. Огляд 4 туру!
Суперліга. Огляд 4 туру!
05.06.2023

Авалон (Бровари) - МФК Десна 2:1
У захоплюючому протистоянні Авалон (Бровари) зумів здобути важливу, першу перемогу над МФК Десна з рахунком 2:1. Гра була напруженою і повна емоцій, а кожна команда виклалась на повну.

У першому таймі Авалон швидко вийшов вперед, коли Сергій Степаненко забив гол вже на першій хвилині матчу. Він виконав удар зльоту, з яким голкіпер МФК Десна не впорався. Далі гості почали досить гостро атакувати з надією переломити хід гри, але Віталій Воронков в рамці воріт діяв бездоганно. У другому таймі деснянці змогла відновити рівновагу на табло. Іван Веремійчук влучив у перекладину, а Віталій Воронков не зміг приборкати “кругляша”, який підступно опинився в воротах. Проте, Авалон не здався і це їх не надломило. Завдяки високому пресингу, на 23-й хвилині Назаров Андрій зумів забити гол після невеликої допомоги удачі і захисника помаранчевих. Цей гол став вирішальним і приніс перемогу Авалону.

Обидві команди показали хорошу гру, але Авалон виявився більш ефективним і настирливим та заслужено здобув перемогу. МФК Десна також проявила себе як сильна команда і продемонструвала вміння боротися до кінця матчу. Незважаючи на поразку, вони можуть пишатися своєю грою. Цей матч підтвердив, що в футзалі  ніщо не можна вважати передбачуваним. Кожна команда має свої сильні сторони і здатність боротися до кінця. Відчуття конкуренції додає цікавості та непередбачуваності.

DIRECT - ARDI Logistics 0:8
У матчі між темною конячкою і фаворитом  відбулася переконлива перемога останніх команди з рахунком 8:0. ARDI Logistics, очевидно, були в дуже гарній формі і виявилися сильнішими за своїх суперників.

В першому періоді логісти продемонстрували свою впевненість і точність у завершеннях атак, забивши шість голів у короткий проміжок часу. З перших хвилин білі взяли максимально високий темп. Чеберяк Максим та Аксьонов Ярослав були авторами перших двох голів, після чого Саківський Євгеній, Василиненко Віталій, Капустін Володимир і Чеберяк Сергій також додали свої внески у гольову кампанію.  Після перерви гості продовжили свою перевагу, забивши ще два м'ячі. Євгеній Саківський та Віталій Василиненко були відзначені як автори цих голів, закріпивши успіх своєї команди.

У підсумку ARDI Logistics проявили впевнену гру та ефективність у реалізації гольових моментів. Їх комбінації та вміння атакувати забезпечили їм таку переконливу перемогу. Звичайно, господарі мають що аналізувати та покращувати у своїй грі, щоб повернутися до позитивних результатів. Також варто відмітити відсутність Ільдара Макаєва на тренерській позиції, що також вплинуло на результат. 

Знайшли помилку, натисніть