Суперліга. Анонс 15 туру!
Суперліга. Анонс 15 туру!
17.08.2023

Завершальний тур Суперліги розставить всі крапки над І.

МФК Десна - Star
МФК Десна та Star готуються до напруженого протистояння на футзальному полі. Минулий вікенд обидва колективи закінчили з різними здобутками. Десна зазнала стратегічної поразки від Авалону, утративши важливі три пункти. Зараз господарі відчувають необхідність у перемозі, яка дозволить їм наблизитися до верхівки таблиц і зайняти друге місце. З іншого боку, Star налаштований впевнено і після важливої перемоги над логістами минулого вікенду їх настрій ще більш рішучий.. Їхні виступи допомогли зберегти важливі позиції в турнірній таблиці. Зараз гості випереджають Десну на 2 бали, і ця гра є чудовою можливістю для них закріпити своє пріоритетне положення. Зірки вже гарантували собі мінімум бронзу і головне для них просто не програти, для другого місця.

Повний фокус обох команд на важливості цього протистояння додає грі додаткового пікантного смаку. Чи зможе Десна взяти верх в цій трилогії і впевнено вийти на друге місце і чи збереже Star свою поточну перевагу? Всі запитання знайдуть відповіді на головному полі. 

ARDI Logistics - DIRECT
ARDI Logistics проведе заключний матч Суперліги проти DIRECT. Ця зустріч має особливе значення, адже вона відзначить завершення великого футзального сезону. Господар вже стали чемпіонами в цьому році, повторивши свої успіхи попередніх сезонів, набравши необхідну кількість очок вже на 10-му турі. Однак, останні три матчі вони програли, і цей поєдинок може бути для них можливістю відновити свою гідність. Щодо DIRECT, то ця молода команда вже виконала свою головну місію на турнірі. Вони можуть відкрито грати проти грандів та намагатися громко грюкнути дверима на останок. Враховуючи, що обидві попередні зустрічі між цими командами завершилися перемогою для ARDI Logistics, то зараз DIRECT має справжню нагоду здивувати.

Цей матч буде не тільки завершальним акордом сезону, але й можливістю для команди DIRECT продемонструвати свою силу перед початком сезону на паркеті. Чи зможуть вони зупинити вплив ARDI Logistics та вибороти свою перемогу? Незабаром дізнаємося, як закінчиться ця захоплююча зустріч!

Знайшли помилку, натисніть