Суперкубок БФЛ, огляд фінальної зустрічі
Суперкубок БФЛ, огляд фінальної зустрічі
28.09.2020

Вже за багаторічною традицією, сезон в банківській футзальній лізі розпочинається матчем за Суперкубок, в якому зустрінуться Переможець регулярного чемпіонату - ТАСКОМБАНК та Володар кубку - Райффайзен Банк Аваль.

 

Райффайзен Банк Аваль 5:1 ТАСКОМБАНК

 

До звітного матчу обидві команди підійшли без своїх головних тренерів. Ярослав Сербін ніжився на закордонних сонячних курортах, а Віталій Мельник був відсутній через особисті справи. Зазвичай, фінальні матчі розпочинаються з затяжної стартової пристрілки, адже ціна помилки дуже висока, але не в нашому випадку! Після стартового свистка арбітрів обидва колективи взялися за справу. Перша ж небезпечна атака закінчилась взяттям воріт. Валентин Кошовий своєю фірмовою передачею вивів Юрія Котряра на побачення з голкіпером, який майстерним ударом не залишив йому шансів. Після швидкого забитого м’яча, господарі почали грати другим номером і діяли лише на контратаках. Як не намагалися біло блакитні відігратися, всі їх нагоди були марними. Аваль також мали декілька гарних моментів щоб збільшити свою перевагу, але Ігор Шило та Денис Зінченко змарнували свої спроби. 

 

 

На початку другого тайму Костянтин Білошкурський отримав гарну нагоду щоб зрівняти рахунок, але з його підступним ударом Максим Кульчицький впорався. Далі Андрій Федорук спочатку змарнував свій шанс, а потім виступив асистентом. Після його передачі з кутового, Валентин Кошовий подвоїв перевагу жовтих. ТАСКОМБАНКу конче потрібно було ризикувати і вони почали діяти більш агресивніше. На 30 хвилині господарі отримали право на пробиття небезпечного штрафного удару, який майстерно реалізував Денис Зінченко! Після того, як рахунок став 3:0 на користь Банку Аваль, гравці ТАСКОМБАНКу пішли в ва-банк, випустивши п'ятого польового гравця. Цей тактичний хід не приніс їм суттєвих дивідендів. На 35 та 37 хвилинах, Ігор Шило вистрілив дуплетом та довів рахунок до розгромного! І лише на останній хвилині гри, Артем Безвершенко забив гол престижу.

 

 

Вітаємо Райффайзен Банк Аваль зі здобуттям першого трофею в сезоні, а також Ігоря Шило зі званням MVP фінальної зустрічі!



Знайшли помилку, натисніть