Суперліга. Огляд 2 туру!
Суперліга. Огляд 2 туру!
22.05.2023

Авалон (Бровари) - Star 0:4
У другому турі Суперліги відбувся захоплюючий поєдинок між командами Авалон (Бровари) та Star. Авалон минулого вікенду зазнав поразки від Діректу з рахунком 4:5, що стало справжньою сенсацією. Суперником Авалона була команда Star, яка також здивувала у першому турі, перемігши сильну Десну з рахунком 3:1.

У самому матчі гості здивували всіх, забивши 4 м'ячі без відповіді. У першому таймі Сергій Чепорнюк відкрив рахунок на користь Star у 7-й хвилині. Варто відмітити, що цей гол був забитий не без долі везіння, після рикошету від Сергія Степаненко. У другому таймі Олександр Корнійчук подвоїв перевагу гостей на 18-й хвилині, а Сергій Олійник потужним пострілом зі штрафного довів перевагу то трьох голів. Фінальну крапку в матчі поставив Максим Бабенко, який тільки нещодавно відновився після важкої травми. Ця перемога була несподівано легкою для гостей, які продемонстрували високу гру і ефективність у нападі. Авалон намагався протистояти, але не зміг перетворити свої шанси на голи. Цей результат став сюрпризом для багатьох, але підкреслив потенціал та якість гри команди Star у цьому сезоні. Також варто відмітити, що наші гості з Броварів в цьому році вперше програли два матчі поспіль в рамках одного турніру.

ARDI Logistics - МФК Десна 4:1
Цей матч другого туру Суперліги став дуже очікуваним протистоянням. ARDI Logistics, який пропускав перший тур, був готовий розпочати свою боротьбу за головний трофей турніру. З іншого боку, МФК Десна мала на меті підтвердити свій потенціал після несподіваної поразки від Star.

Господарі з самого початку матчу почали грати досить розкуто, змістивши акцент на атакуючі дії. І це дивно, адже маючи досвідченого Володимира Негеля в рамці, цілком можливо дозволити собі розслабленість в обороні. Логісти започаткували  свою перевагу вже на 4-й хвилині. Роман Бакум вдало завершим атаку господарів. Як не дивно, але цей гол був єдиним у першому таймі. У другому таймі Десна пробувала переломити хід гри, але логісти в цей день були максимально впевненими в своїх силах. Євгеній Саківський, Ярослав Аксьонов та Максим Чеберяк забили по одному м'ячу, розширивши перевагу господарів до 4:0. Єдиний гол для МФК Десна забив Артем Щур на 26-й хвилині.

В цій грі логісти продемонстрували високу якість в захисті та здатність до результативності в атаці, використовуючи свої можливості на максимум. МФК Десна, зі свого боку, потрапила в складну ситуацію після стартових двох турів, але ми впевнені, що вони візьмуть на себе цей виклик та вдосконалять свою гру в майбутніх матчах.

Знайшли помилку, натисніть