Sun League. Анонс вікенду!
Sun League. Анонс вікенду!
25.08.2023

Рамках літнього чемпіонату залишилось зіграти всього шість матчів і п'ять із них відбудуться цього вікенду, і саме на цих вихідних ми дізнаємося ім'я головного тріумфатора сезону! 

League А
DeLonghi - 2Т

За важливістю цей поєдинок можна назвати головним протистоянням Ліги А! DeLonghi зараз займають третю сходинку в турнірній таблиці і явно не збираються нікому віддавати бронзові нагороди. І зараз їх ситуація унікальна - перемога на 99% дарує бронзу, нічия - шанси 50/50, а поразка на 99% відсотків залишить їх за бортом п'єдесталу.  Для ТСП-Трансбуд ситуація не менш цікава! Зараз вони займають першу сходинку, але для першого місця їм також необхідно перемагати, адже GRASSER дихає  в потилицю. Тобто як ми бачимо з загальною мотивацією у колективів все добре. Попередня нічия між цими командами, яка була зафіксована на першому етапі, робить цей матч ще цікавішим, адже опоненти зроблять усе, щоб здобути перемогу і виконати свої задачі.

GRASSER - МФК ВіЯр
Анонс цього протистояння залежить від багатьох факторів, але самий головний - це результат попереднього протистояння. Але якщо абстрагуватися від матчу між DeLonghi - 2Т, то для ландшафтників останній матч “штучного” сезону глобально не має великого значення. Вони вже виграли літній Кубок і в Чемпіонаті будуть мінімум другі. Тобто як ми бачимо перед стартом великого сезону на паркеті колектив Дмитра Броварського може сміливо записати собі в актив. Щодо ВіЯр, то у них також є свої перспективи, у вигляді боротьби за бронзу і в принципі вони доволі непогані, звісно якщо 2Т відбере у GRASSER мотивацію. Але дискваліфікація Марченко та Дубицького може суттєво погіршити шанси меблярів на позитивний фінал протистояння.

League Select
Triolan - AXXONSOFT

Після неочікуваної поразки від МБЗ минулого вікенду, команда Triolan має чудову нагоду виправитися та зробити останній матч сезону вдалим. Їхня гра збереже свіжість та дух боротьби, які вони проявляли на протязі всього чемпіонату. З іншого боку, "AXXONSOFT" після того матчу відчув відсутність тиску та майже поклав срібні нагороди собі в кишеню і в останньому поєдинку цього чемпіонату для них настає час експериментів. Цей матч може стати цікавим, з демонстрацією волі до перемоги та бажання закрити літній сезон на високій ноті.

АФК Гренадер - АБтП
Обидві команди вже втратили свої шанси на нагороди в цьому сезоні. Для АФК Гренадер цей матч - можливість виправитися після поразки у чотирьох попередніх поєдинках і закрити сезон з гідним результатом. З іншого боку, АБтП також має намір показати гідну гру та завершити сезон на позитивній ноті. Навіть без шансів на нагороди, обидві команди, безсумнівно, прагнуть додати трохи вогню до останнього поєдинку сезону і здобути перемогу, адже зайняти останню сходинку ніхто не хоче.

League Corporate
СК ARX - ФК Армія

Для страхувальників після перемоги минулого вікенду над майбутнім переможцем корпоративної ліги Django Stars, відкрився прямий шлях до бронзових нагород! Але для початку, команді Дмитра Глінки потрібно здолати армійців. ФК Армія минулого туру також здобула фантастичну перемогу над TOPIAR з рахунком 7:6 і тепер на крилах успіху спробує розвинути свій успіх. Але варто відмітити, що армійці в цей день вже будуть задіяні на благодійному турнірі і їм потрібно ретельно розподілити свої сили. Обидва колективи мають потужний досвід та мотивацію завершити сезон успішно, тому це протистояння обіцяє бути насиченим емоціями та боротьбою на кожному метрі поля. Бажаємо успіху обом командам та захоплюючої гри для вболівальників!

Знайшли помилку, натисніть