Sun Cup / Sun League СТАРТ 11 Травня!!!
Sun Cup / Sun League СТАРТ 11 Травня!!!
27.04.2024

Здавалося нещодавно найкращі гравці та команди Чемпіонату Києва отримали свої нагороди, як з‘явилася можливість позмагатися за нові. Федерація футзалу міста Києва запрошує вас на серію “сонячних” турнірів. Настав час змінити класичний паркет на приємний м‘який газон та тепле свіже повітря. Це чудова нагода зіграти, відчути адреналін та віддати своє серце грі!

Superleague - це виснажлива і цікава боротьба найсильніших колективів столиці за звання літнього гегемона. Sun Cup – це 10-12 гарантованих матчів, де ви зможете продемонструвати свою майстерність та змагатися з класними суперниками. А Sun League – це навіть 14-16 матчів, де ви зможете відточити свої навички та знайти нових друзів серед однодумців.

Оновлений газон арени X-Park вже чекає саме на вашу команду. Тут вас оточать професійні фото з матчів, відео звіти, онлайн трансляції , а також ви отримаєте повний пакет медійних матеріалів, статистику та інтерв’ю. Ваші героїчні моменти залишаться в пам’яті назавжди!

Позитивний настрій – це головний атрибут наших турнірів. Тут ви не лише зможете відіграти свої матчі, а й зарядитися енергією від спілкування з однодумцями та вболівальниками.

Не зволікайте! Приєднуйтеся до найкращих, відчуйте драйв та станьте частиною цієї футзальної події! 🌟⚽️🔥

🗓 Старт 11 травня

📢 Подати заявку тут 👉🏻 http://futsalkyiv.com/auth/login

📱За докладнішою інформацією звертайтеся за телефонами:
093-644-44-62, 067-770-27-20 – Віталій, 066-295-90-28 – Сергій

Знайшли помилку, натисніть