Sun Cup: анонс матчів п’ятого туру
Sun Cup: анонс матчів п’ятого туру
02.06.2023


У рамках Sun Cup відбудуться матчі п'ятого ігрового тижня, але більшість команд проведуть свої четверті поєдинки. Про те, які пари виборюватимуть «місце під сонцем» у передостанньому турі відбіркового етапу – читайте у нашому традиційному прев'ю.


«МХП» – «WINETIME»
Ігрова програма туру розпочнеться з центрального матчу тижня, в якому між собою в очній зустрічі зійдуться перша і третя команда турніру. «Аграрії» залишилися єдиним колективом, який після трьох проведених поєдинків не зазнав жодної поразки й нині очолюють турнірну таблицю. Минулого туру підопічні Олексія Синящика у непростій зустрічі мінімально здолали «Linevich Group» й продовжили переможну серію до двох зустрічей. У свою чергу, команда Дмитра Шульги після стартової невдачі оформила дві перемоги поспіль, хоч в останньому матчі для цього «WINETIME» не потрібно було докладати жодних зусиль. Минулого року у рамках Чемпіонату нескореної столиці «МХП» здолав своїх суперників з рахунком 3:1. Цієї суботи очікуємо на не менш спекотне протистояння, яке є надзвичайно важливим з турнірної точки зору.


«Lawgris» – «Укргазбанк»
Баталії продовжаться поєдинком між представникам нижньої частини турнірної таблиці. У двох стартових турах підопічні Віталія Нестерука розходилися з суперниками мировими. Втім, останній поєдинок завершився для них справжнім розгромом від «Manzana». У свою чергу, підопічні Олександра Школьного вдало стартували у сезоні, здолавши «DPP». Втім, після цього «банкіри» зазнали двох поразок поспіль. Тож, зараз команди посідають чотирнадцяте і дванадцяте місця відповідно. Перемога в очній зустрічі – чудовий шанс перервати не надто приємну серію й неабияк покращити нинішню позицію.


«UKRCAPITAL TRADE» – «Manzana»
«Електронщики» після не надто вдалого старту зуміли втілити у життя свій потенціал, здобувши яскраву перемогу з рахунком 7:1. Однак, для здобуття високих позицій цього замало. Головні бомбардирські сподівання гостей пов’язані з Андрієм Потаповим, який нині очолює рейтинг найкращих голеадорів турніру.  Ситуація у команди Олександра Пекния є кращою. «Трейдери» оформили дві перемоги у трьох зустрічах й випереджають суперників на два очки. До того ж, в останньому команда оформила розгромну звитягу – 8:1. Цікавим фактом є те, що в обидвох переможних зустрічах у складі господарів один з гравців оформлював хет-трик. Спочатку ним став Вячеслав Зятєв, а потім – Михайло Ляхович. Чиї атакувальні амбіції втіляться у результат цього разу – побачимо вже завтра!


«Linevich Group» – МФК «ЮНІОН-КМЗ»
Закриватимуть суботню програму туру команди, які ще не знають смаку перемог. Після трьох зіграних поєдинків суперники посідають останню та передостанню сходинки відповідно. Підопічні Андрія Назарова залишаються єдиним колективом, який досі не зумів поповнити очкову скарбничку. В останньому турі ірпінці гідно протистояли «МХП», але поступилися з мінімальною різницею у рахунку. Натомість, підопічні Миколи Лебедя, як і «Lawgris», зазнали болісної поразки після двох невдач поспіль. Тож, у цьому поєдинку як одним, так і іншим потрібно здобути саме перемогу, аби зробити крок до кращих результатів!


«Юрінновація» – «AXXONSOFT»
Підопічні Олега Репетія залишаються єдиною командою, яка рухається без очкових втрат, здобувши шість очок після двох зіграних поєдинків. До слова, і суперники у «програмістів» були непрості – «Manzana» та «ПУМБ», які перебувають у верхній частині турнірної таблиці. Найближчої неділі на «AXXONSOFT» очікує такий собі спарений тур, де також потрібно намагатися витиснути максимум. У свою чергу, команда Віталія Мамчура також провела всього дві зустрічі. Остання завершилася для неї впевненою звитягою над «Банком Кредит Дніпро» – 4:0. Тож, і «юристи» підходять до матчу у гарному настрої й спробують завершити тиждень на позитиві. 


«AXXONSOFT» – «GRASSER»
«Ланшафтники» вдалися до ротації складу у кубковому турнірі й в останній зустрічі результат не змусив на себе чекати. Хет-трик Павла Химяка й три очки, зароблені у протистоянні з «Укргазбанком». Загалом команда Олександра Пекния занесла до свого активу шість здобутих очок за підсумками трьох проведених зустрічей. Цього сезону команди вже зустрічалися на паркеті у рамках Першої ліги Еліт й тоді перемога лишилася за «GRASSER». Втім, розуміємо й різницю у грі на різних покриттях. Звітне протистояння є важливим щодо поточних позицій, зважаючи на нинішній розподіл очок. Тож, глядачам має бути цікаво!


«CRO United» – «MacPaw»
Після двох зіграних матчів команди мають по три очки й майже ідентичну різницю забитих і пропущених. Минулого тижня команда Сергія Журби відпочивала, а у своєму останньому зіграному поєдинку зазнала поразки від «Банку Кредит Дніпро». У свою чергу, підопічні Сергія Богуна через «епідемію» травм не зуміли зібрати склад на протистояння з «WINETIME», зазнавши технічної поразки. Втім, завдяки перемозі над «DPP»  у першій зустрічі «об’єднані» (як і «айтівці») перебувають ближче до середини турнірної таблиці. Тож, нинішню зустріч можна сміливо охрестити боротьбою за шість очок.


«DPP» – «ПУМБ»
Завершуватиме тур поєдинок між «полісменами» та «банкірами». Останні розташувалися чотирма позиціями вище, ніж їхні суперники, хоч і відділяє команди одна від одної лише очко. Минулого тижня «ПУМБ» зазнав першої поразки у сезоні, мінімально поступившись у протистоянні з «AXXONSOFT». Натомість, «полісмени» свій останній поєдинок провели 20-го травня й також не зуміли набрати жодного бала. Тож, в особистій зустрічі обидва колективи мають змогу знову повернутися на переможний шлях. 

Знайшли помилку, натисніть