SKIDKA переможець Parimatch Кубка Києва 2020/21!!!
SKIDKA переможець Parimatch Кубка Києва 2020/21!!!
03.10.2021

SKIDKA нарешті виграє Кубок Києва сезону 2020-21! До цього білі двічи грали у фіналах і зазнали там дві поразки, також були поразки в півфіналах. 

Сам поєдинок команди розпочали дуже потужно! Вже з перших хвилин матчу ІНТЕР взяв дуже високий темп і почав небезпечно атакувати. Але першими відкрили рахунок саме білі. Юрій Щериця після пасу Євгена Саківського без проблем вразив пусті ворота. Згодом господарі зрівняли рахунок. ІНТЕР продовжував володіти ігровою перевагою, але майстерна гра в рамці Сергія Тимошенко не давала їм можливості реалізувати свої моменти, лише автогол Євгена Смоловика додав ложку дьогтю. А ось SKIDKA забила ще тричі. Як висновок, колектив Олега Шуста граючи другим номером створив вдвічі менше моментів, але вони підійшли більш відповідально до їх реалізації. Загалом в першому таймі SKIDKA реалізувала 50% своїх небезпечних моментів, а ІНТЕР лише 12%. Також обидва колективи не змогли реалізувати дабл пенальті. 


Після перерви SKIDKA на куражі, за стартові 5 хвилин, тричі вразила ворота суперника, чим суттєво погіршила шанси ІНТЕРА на перемогу. Лише на 24 хвилині Максим Почебут зміг знайти ключ від воріт Сергія Тимошенко у другому таймі. Під кінець гри обидва колективи почали грати з п'ятим польовим, але їм обом цей тактичний хід не приніс дивідендів. 

Отже фінал завершено і тепер ми можемо підбити підсумки. Всього в розіграші Кубку Києва сезону 2020-21, взяло участь 34 команди.

Кращим бомбардиром став Йапарама Колінс, який забив п’ять голів і два з них у фіналі!

Кращим Гравцем одноголосним рішенням було визначено голкіпера SKIDKA, Сергія Тимошенко, який став неприступною скелею!

Знайшли помилку, натисніть