Символічна збірна вікенду Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
Символічна збірна вікенду Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
07.12.2020

Ось і довгоочікувана дошка пошани за підсумками матчів ігрового вікенду у Вищій лізі Parimatch чемпіонату Києва.

Віталій Дєнюжкін  (воротар, СЕРВІТ)
«Сухим з води» Віталію вийти не вдалося, але те, що він «тягнув» практично все, що можливо у матчі з «INTER'ом» не піддається сумніву.

Євген Саківський (2TDK)
Зіграв корисно для команди і в фазі побудови атак, і в завершальній фазі, коли віддавав зручні расисти під результативні удари. Оформив хет-трик, причому два голи майстерно забив з 10-метрових штрафних ударів.

Андрій Назаров (SKIDKA)
Забив дуже важливі для підсумкового успіху своєї команди да м’ячі і виступив мотором успіху в потрібний момент.

Ренат Мірошніков (INTER)
Ренат вийшов зі старту і отримав більше ігрового часу, ніж зазвичай. Універсалу донеччан слід віддати належне, оскільки сповна використав свій шанс і відзначився важливим м’ячем. Чекаємо на частіші появи у старті.

Павло Химяк (BudmonsteR)
Химяк – синонім слова креатив, який в н-ний раз продемонстрував свій клас і довів, що і в його роки можна діяти на дуже високих швидкостях. І сам забив, і суперників змушував забивати у власні ворота  - «залізний» гравець основи нашої символічної збірної.

Резерв:

Олександр Пекний (2TDK)
Центр передач об’єднаної команди, якщо так можна висловитися. Роздава партнерам класні передачі з відмінним таймінгом і зручністю - один асист на Саківського чого вартий! Ще й самому вдалося відзначитися.

Віталій Мельник (2TDK)
Ліва бровка «горіла» під ногами Віталія, який тероризував своїх опонентів. Оформив дубль і зіграв, як в свої найкращі роки. Втім, нам здається, що вони ще не минули.

Максим Войток (SKIDKА)
Олег Шуст виділив Максиму не дуже багато часу, але універсал відведені для себе хвилини відіграв на максимум. Зайвий раз довів свою важливість для «SKIDK’и» і оформив дубль.

Олександр Корнійчук (ХІТ-2)
Олександр продовжує доставляти головний біль тренерам суперників щодо того як себе нейтралізувати у грі. Знову «возив» суперників, оформив дубль, от тільки це поки ніяк не допомагає команді здобувати очки.

Костянтин Макеєв (СЕРВІТ)
Зіграв одну з ключових ролей у тому, що команда взяла 4 матчі у двох матчах за два дні. Його дубль став одним із вирішальних факторів перемоги над «ХІТом-2».

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть