Символічна збірна вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
Символічна збірна вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
23.02.2021

Олександр Савченко «Десна»

Голкіпер «Десни» знову змушує про себе говорити. Олександр максимально надійно відіграв проти команди «Рівнестандарт-ДЮСШ-4». Савченко рятував «Десну» як міг і не дивлячись на поразку з рахунком 0:1, провів сильну гру проти лідера Суперліги. Вітаємо серед найкращих!

Володимир Ципанов «Банк Кредит Дніпро»

Володимир провів фантастичний матч проти команди «CK ARX». Універсал «Банкірів» вистрілив хет-триком і допоміг своєму колективу здобути перемогу. Ципанов записав на свій рахунок один з найкрасивіших голів туру, тому безперечно заслуговує місце у стартовій п`ятірці символічної збірної. Браво!

Олександр Корнійчук «Star»

Легенда столичного футзалу продовжує підкорювати нові вершини і радувати вболівальників яскравою грою. На цей раз Олександр вистрілив дублем та допоміг «Зіркам» здобути перемогу. Корнійчук у прекрасних кондиціях і продовжує наводити страх на голкіперів столиці. Вітаємо у збірній!

Сергій Демченко «НУХТ»

Сергій зумів проявити лідерські якості наприкінці  матчу з «Check Point». Універсал «Студентів» вистрілив дублем і допоміг врятуватись від поразки у грі із грізним суперником. Демченко оформив дуже ефектні та водночас важливі голи для команди «НУХТ». Так тримати!

Андрій Бабій АФК «Енергія»    

Андрій став героєм своєї команди у матчі з «Royal Credit». Універсал «Енергетиків» вистрілив дублем та допоміг своїй команді оформити першу перемогу в сезоні. Бабій зіграв блискуче і заслуговує на визнання. Вітаємо!

Резерв:

Іван Сьомкін «CK ARX»

Сьомкін зробив все можливе для перемоги своєї команди у грі з «Банком Кредит Дніпро». Проте, хет-трика виявилось недостатньо для успіху. Правда, не варто засмучуватись, адже гольові досягнення не пройшли повз пресу, тому вітаємо Івана у збірній туру. Браво, бомбардире!

Андрій Устименко «МХП»

Універсал «МПХ» провів прекрасний матч з АФК «Prime». Андрій записав два голи на свій рахунок та встиг віддати результативну передачу. Устименко допоміг здобути один заліковий бал, але якби партнери по команді надійніше грали в захисті, то можна було б сміливо говорити про перемогу. Вітаємо серед найкращих!

Ростислав Сачок «KRBA Team»

Форвард «Юристів» згадав славетні часи, коли без хет-трику не завершував матчі. Ростислав залишив три автографи у воротах «Urban Sport City» і допоміг своїм партнерам здобути перемогу. Сачок зіграв на своєму рівні, тому може бути задоволений на 100%. Так тримати!

Олександр Рисенко «ПБГ Ковальська»

Рисенко не втомлюється дивувати і на цей раз оформив два голи в центральному матчі Першої ліги. Універсал «Будівельників» зробив найбільший внесок в успіх своєї команди у матчі з «Jokers» (5:1). Олександр не слово, а ділом доводить, що вік не головне, коле є велике бажання грати і здобувати трофеї. Браво!

Знайшли помилку, натисніть