Символічна збірна ігрового вікенду Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
Символічна збірна ігрового вікенду Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
24.01.2022

Володимир Удовиченко (вр, INTER)
 
Можливо, в першому таймі у стража воріт «інтеристів» було й не дуже багато роботи, але в другій половині гри він показав себе у всій красі. Удовиченко вкотре довів, що є одним із найкращих, а головне найстабільніших воротарів чемпіонату. На додачу до цього ще й встиг викинути м’яч на Колесникова, який відправив його у ворота. Отже, у такий спосіб оформив на свій рахунок ще й асист.
 
Дмитро Войтенко (GRIFON)
 
Ледь не став головним героєм матчу з чемпіонами, оформивши хет-трик за 2 останні хвилини. Причому Войтенко забивав з неявних моментів, чим продемонстрував свій клас. Якби матч тривав трохи більше ніж 40 хвилин, то може б Дмитро ще й встиг навіть звести програний матч до нічиєї.
 
Андрій Мельник (CLUST)
 
Увімкнувся у потрібний час у потрібному місці, забивши два надважливих голи. Допоміг команді, перервав свою триматчеву безгольову серію і майже повернув собі лідерство у бомбардирських перегонах.
 
Михайло Ляхович (BudmonsteR)
 
Багато грав на команду «тягаючи рояль», постійно вигризав м’ячі, намагався не поступатися в єдиноборствах. Майже весь другий тайм провів з ушкодженням і цим продемонстрував ще й самовідданість.
 
Олександр Корнійчук (СЕРВІТ)

Довів, що не варто зазирати у паспорт, коли є майстерність. Вдало вибирав позицію і завдяки цьому оформив дубль, а ще не забував розряджати свою «гармату» і тримати в напрузі воротаря суперників.
 
Резерв

Морено (SkyUp 2)
 
Заробив два бали за системою «гол+пас» (1+1) у матчі з тепер вже дуже принциповим суперником. Взагалі важко переоцінити значення бразильського легіонера в атакувальних побудовах «авіаторів». Якби видав не менш яскравий другий тайм. То мав би шанс потрапити в основу.
 
Ярослав Аксьонов (CLUST)
 
Продемонстрував, що треба робити коли у тебе на руці капітанська пов’язка, а команда «горить» принциповому супернику на останніх хвилинах. Вдало зіграв п’ятим польовим в ендшпілі гри й став Х-фактором матчу – асист і вирішальний гол на останній хвилині.
 
Максим Алєксюк (BudmonsteR)
 
Максим знову в справі та потрапив у символічну збірну. З максимальною користю для команди провів відведений на майданчику час і нагадав про свої найкращі роки. Ну і не забуваємо про яскравий гол після розіграшу кутового.
 
Олександр Колесников (INTER)
 
Чергова сильна гра від тренера-гравця «інтеристів». Якраз таки посада тренера й не дає досвідченому універсалу опускатися нижче високо піднятої планки. Трохи не дотягнув до «основи», бо не реалізував декілька дуже перспективних «стандартів». Зате з ударами здалеку  у порожні ворота з власної половини поля у Колесникова все на найвищому рівні.

Знайшли помилку, натисніть