Символічна збірна ігрового вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
Символічна збірна ігрового вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
17.03.2021

Іван Однороманенко "CK ARX"
Іван став злим генієм для команди "ПБГ Ковальська". Голкіпер "червоно-білих" провів фантастичний матч з "Будівельниками". Однороманенко відіграв на нуль і допоміг своєму колективу зупинити переможну ходу лідера. Вітаємо серед найкращих!

Олександр Корнійчук "Star"
Корнійчук продовжує передавати своє вміння і майстерність молодому поколінню. Олександр став одним із головних героїв своєї команди в двох матчах на минулому тижні і допоміг "Зіркам" оформити максимальні результати і очолити Вищу лігу. Корнійчук забиває, віддає і ще встигає відбивати удари, тому безперечно найкращий. Браво!

Валерій Гайван "Рятувальник"
Вихованець "Шахтаря" вже гучно про себе заявляє у столичному футзалі. Валерій оформив дубль у ворота "SkyUp" і допоміг своїй команді обіграти "Авіаторів". Валерій має постійну ігрову практику, а також оформлює дуже важливі голи. Так тримати!

Ярослав Шуляковський "Check Point"
Ярослав проводить максимально якісний сезон. Універсал "Айтішників" у прекрасній формі, а зараз допоміг здобути вольову перемогу в матчі з "ПБФ". Шуляковський оформив важливий гол наприкінці тайму, а також створив чимало моментів для партнерів. Вітаємо у збірній!

Дмитро Волошин "Укрметртестстандарт"
Волошин записав дубль на свій рахунок у матчі з "Terratek". По суті ці голи стали вирішальними в матчі. Дмитро демонструє дуже стабільну і якісну гру, тому цілком закономірно опинився серед найкращих. Так тримати, майстер!

Резерв:

Ростислав Сачок "KRBA Team"
Ростислав знову змушує про себе говорити, адже оформив хет-трик у ворота "МХП". Більше того, всі свої м'ячі форвард "юристів" забив в другому таймі і переніс перемогу своїй команді. За свої бомбардирські досягнення Ростислав опиняється серед найкращих гравців туру!

Денис Курінний "Frag Lab"
Денис допоміг оформити вольову перемогу у грі з "Royal Credit". Дубль універсала "Айтішників" став вирішальним у матчі з командою Ярослава Сербіна. Зазначимо, що один із м'ячів був просто фантастичним за виконанням. Так тримати!

Володимир Потильчак "The Saints"
Потильчак став справжнім мотором святих у матчі з "МХП". Універсал "Святих" створив достатньо гольових моментів для своєї команди, прекрасно грав на перехопленні, а також зумів записати гол собі в актив. Саме тому команда "The Saints" змогла оформити переможний результат, а Володимир потрапляє у збірну. Вітаємо!

Сергій Степаненко "Донбасенерго"
Універсал "Енергетиків" провів сильний матч проти лідера Суперліги. Сергій зумів оформити гол та відзначитись результативною передачею. Можна сказати, що Степаненко зробив найбільший вклад в перемогу "Донбасенерго". Вітаємо у збірній!

Знайшли помилку, натисніть