Символічна збірна ігрового вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
Символічна збірна ігрового вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
15.12.2020

Дмитро Сабатович «Укрметртестстандарт»

Граючий президент команди і перший номер «Укрметртестстандарту» провів фантастичну гру проти команди «Сomfort Life». Дмитро здійснив близько десятка сейвів, а також не забував керувати діями своєї команди при обороні, а також при початку атак. Сабатович відіграв на нуль і зберіг свої ворота на замку, тому заслуговує на максимально високу оцінку та звання найкращого голкіпера туру Київської Футзальної Ліги.

Владислав Пасічник «ПБГ Ковальська»

Лідер «Будівельників» розкрився на сто відсотків у матчі з «Банком Кредит Дніпро». Владислав оформив хет-трик наприкінці зустрічі і допоміг своїй команді здобути вольову перемогу. Пасічник починає демонструвати свою найкращу гру, тому суперникам «ПБГ Ковальська» в наступному турі буде максимально непросто. Вітаємо у збірній туру, а за тиждень чекаємо покер від лідера атак «Будівельників»! Тільки вперед!

Костянтин Кучевський «KRBA Team»

Кучевський став рятівником в матчі з командою «The Saints». Універсал «Юристів» вистрілив хет-триком і допоміг звести гру до нічиєї (3:3). Команда «KRBA Team» два рази програвала по ходу матчу, але змогла здобути один заліковий бал. Костянтин провів дуже сильну гру, тому заслуговує на компліменти. Вітаємо серед найкращих!

Володимир Муляр «КнБ Studio»

В попередньому турі «Айтішники» покуражились на славу, відвантаживши аж 10 м`ячів у ворота суперника, а найрезультативнішим гравцем матчу став Муляр з хет-триком в активі. Володимир відмінно себе проявив у завершальній стадії і вніс найвагоміший вклад у перемогу своєї команди. Вітаємо та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Дмитро Джарти «ПБФ»

Команда «ПБФ» обіграла «Сервіт-2» з рахунком 6:5 і також має свого героя. «Жовто-зелені» зіграли просто відмінно в атаці, а Джарти записав три голи на свій рахунок. Дмитро провів свій найкращий матч в новому сезоні, тому не дивно, що команда «ПБФ» змогла здолати підопічних Миколи Костенко. Вітаємо Джарти і сподіваємось, що лідер «Жовто-зелених» продовжить і надалі забивати.

Резерв:

Олександр Савченко «Десна»

Голкіпер «Десни» провів фантастичний матч проти «Донбасенерго». Олександр пропустив двічі, щоправда в жодному м`ячі немає вини воротаря. Савченко виручав свою команду в критичних ситуаціях, а моментами відбивав такі ударі, що позаздрили б провідні голкіпери країни. Олександр відмінно про себе заявив і займає почесне місце у збірній!

Олександр Набільський «Сервіт-2»

Набільський оформив три голи у ворота «ПБФ» та робив все можливе для перемоги своєї команди. Проте, у підсумку дублери «Сервіту» зазнали поразки з рахунком 5:6. Не дивлячись на поразку, результативні та корисні дії Набільського були помічені, тому потрапляння у збірну туру може стати невеличкою втіхою після поразки. Вітаємо серед найкращих!

Юрій Щериця «Skidka»

Щериця став злим генієм для команди «Рятувальник». Форвард колективу «Skidka» оформив дубль, а один з м`ячів був дуже ефектним. Юрій у прекрасній формі і готовий забивати хоч кожен день. Щериця кожного сезону забиває дуже багато, тому зараз не збирається змінювати цю традицію. Вітаємо у збірній та бажаємо ще більше результативних ударів у важливих матчах!

Данило Балашов «Олімп Безпека»

Балашов продовжує куражитись і знову оформлює дубль. Лідер атак «Олімп Безпеки» демонструє фантастичну техніку, забиває голи та віддає чудові результативні передачі. Цього цілком достатньо, щоб бути серед найкращих. Поки не в основній обоймі збірної, але переконані, що це справжній джокер на лаві запасних. Так тримати, Данило!

Ельдар Абдуразаков «Infopulse»

Ельдар вистрілив дублем у ворота команди «Royal Credit». Два результативні постріли ветерана «Айтішників» дозволили набрати перший бал в сезоні і розписати бойову нічию з амбітним суперником (3:3). Абдуразаков зіграв на досвіді, адже мав всього два моменти і з цих гольових епізодів витиснув максимум. Браво, Ельдаре!

Юліан Горбатий «SkyUp»

Юліан не втомлюється демонструвати свій клас у кожному матчі, тому гра проти команди «Star» не стала виключенням. Універсал «Авіаторів» встиг віддати декілька результативних передач, а також не забув оформити дубль. Горбатий викладається на максимум, тому  команда «SkyUp» виключно перемагає. Вітаємо та сподіваємось, що в кожному матчі Юліан зможе знову і знову радуватиме своїх вболівальників ефектною грою!

Знайшли помилку, натисніть