Символічна збірна ігрового вікенду Parimatch Київської футзальної ліги
Символічна збірна ігрового вікенду Parimatch Київської футзальної ліги
08.12.2020

В’ячеслав Рудий «Енергія»
Перший номер «Енергетиків» блискуче відіграв проти команди «Pokupon». Рудий зумів зберегти свої ворота на замку, а також своєю впевненістю допоміг партнерам по команді, не забуваючи про робочий підказ та мотивацію. В’ячеслав став одним з героїв матчу, адже підопічні Гончаренка зіграли 0:0 проти одного з головних фаворитів сезону. Так тримати!

Роман Дацюк «Рівнестандарт-ДЮСШ-4»
Дацюк проводить блискучий сезон та вніс колосальний вклад у перемогу своєї команди у матчі з «Донбасенерго». Форвард рівнян оформив дубль, а також допоміг Романовському відзначитись автоголом. Роман наразі один з найкращих «стовпів» чемпіонату, тому заслуговує на компліменти. Вітаємо у збірній!

Максим Пушкарьов «KнБ Studio»
«Айтішники» відіграли два матчі на минулому тижні і здобули 4 бали. В свою чергу Пушкарьов забив дуже важливий  гол у ворота «ПБГ Ковальська». Максим має більш ніж достатньо ігрової практики і є важливим елементом в побудові атаки команди «KнБ Studio». Класна гра Пушкарьова дозволяє розраховувати «Айтішникам» на позитивні результати, а також відзнаку для універсала «KнБ Studio». Вітаємо серед найкращих!

Віктор Цой «Comfort Life»
Цой повернувся дуже вчасно. В попередньому турі команда «Comfort Life» отримала гідний супротив від колективу «Terratek», але завдяки дублю та кількох асистів Віктора, змогла здобути переможний результат - 7:4. Звичайно, поки Цой не в оптимальній формі, але навіть так може приносити перемоги. Вітаємо і бажаємо забивати ще більше та частіше, а також відмовитись від червоних карток. Браво, майстер!

Едуард Ткаченко «Skidka»
Ткаченко скучив за феєрію результативних ударів, а  в матчі з «Укрметртестстандарт» зіграв, як треба. Едуард вистрілив хет-триком та допоміг підопічним Олега Шуста здобути три залікові бали. Звичайно, форвард команди «Skidka» привчив всіх до забитих м’ячів, але зараз ці голи були важливі, як ніколи. Так тримати, бомбардир!

Резерв:

Вадим Кужелюк «Star»
Кужелюк відіграв один тайм в матчі з «Рівнестандарт-ДЮСШ-4» і відіграв максимально надійно, не дивлячись на пропущений гол. Голкіпер «Зірок» мав більш ніж достатньо ігрової практики та неодноразово рятував свою команду. Вадим зіграв на максимумі можливостей і допоміг здобути три бали. Браво!

Олександр Набільський «Сервіт-2»
Набільський блискуче себе зарекомендував в матчі з «Royal Credi». Універсал «Сервіт-2» зумів оформити два результативні удари та долучився до розгромної перемоги. Олександр використав практично всі свої шанси і провів класний матч. Саме тому, опиняється серед найкращих гравці тижня. Вітаємо!

Олег Клименко «Frag Lab»
Клименко в дербі «Айтішників» також часу дарма не витрачав та двічі засмутив голкіпера «Infopulse». Універсал «Frag Lab» зіграв на своєму рівні, а також встиг долучитись ще до кількох гольових атак своєї команди. Олег заслуговує на компліменти та місце в стартовій п’ятірці в наступному турі, а зараз вітаємо у збірній!

Андрій Поліщук «SkyUp»
«Авіатори» не помітили команду «Десна» (10:0), а Поліщук став найрезультативнішим гравцем зустрічі з хет-триком в активі. Андрій використав далеко не всі свої можливості, проте забив більше за всіх. Універсал «SkyUp» продовжує прогресувати і грати на високому рівні, тому закономірно опиняється серед найкращих. Браво!

Володимир Кульматицький «Олімп Безпека»
Володимир вистрілив дублем у ворота «Urban Sport City». Підопічні Дєнюжкіна здобули впевнену перемогу з рахунком 6:1, а універсал «Олімп Безпека» став найкориснішим гравцем матчу. Кульматицький провів сильну гру, тому не дивно, що потрапив під приціл журналістів. Вітаємо і в наступному турі чекаємо хет-трик!

Станіслав Жеріков «Terratek»
Жеріков вистрілив хет-триком у ворота «Comfort Life». Лідер атак «Terratek» все зробив для перемоги своєї команди, але у підсумку поразка 4:7. Проте, досягнення Станіслава не пройшло не поміченим, оскільки не багатьом гравцям вдавалось відвантажити 3 м’ячі у ворота ексголкіпера столичного «ХІТа». Вітаємо у збірній!

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть