Символічна збірна чергового вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
Символічна збірна чергового вікенду Parimatch Київської Футзальної Ліги
02.03.2021

Тарас Коваленко «Comfort Life»

Перший номер «Будівельників» провів прекрасний матч з «Рівнестандарт-ДЮСШ-4». Тарас відіграв на нуль і здійснив чимало сейвів. Коваленко допоміг своїй команді здобути перемогу та заслуговує на порцію компліментів. Вітаємо у символічній збірні та бажаємо ще більше «сухих» матчів!

Андрій Потапов «Budmonster»

Потапов знову про себе гучно заявляє. Дубль та дві результативні передачі запального форварда дозволили «Будівельникам» обіграти лідера Суперліги. Андрій провів один із найкращих матчів в 2021-му році та показав свій клас. Вітаємо і бажаємо оформлювати ще більше результативних ударів. Браво, майстер!

Олександр Годованюк «Infopulse»

«Айтішники» здобули три бали в матчі з АФК «Енергія», а Олександр провів дуже сильну гру. Універсал «Infopulse» забив перший та останній голи своєї команди і допоміг «Айтішникам» тріумфувати з рахунком 4:2. Годованюк змушує про себе говорити, тому не дивно, що опиняється серед найкращих. Так тримати!

Володимир Кульматицький «Олімп Безпека»

Кульматицький чудово себе зарекомендував в поєдинку з «ПБГ Ковальська». Володимир оформив прекрасний гол, як завжди віддавався грі на 200%, а також створював гольові нагоди для партнерів. Універсал «Олімп Безпеки» допоміг здобути бойову нічию, а якби трошки пощастило, то міг би стати героєм своєї команди та принести три бали підопічним Віталія Дєнюжкіна. Вітаємо в 5-ці найкращих і сподіваємось, що Кульматицький продовжить радувати вболівальників ефектною грою.

Максим Войток «Skidka»

Войток був найпомітнішим гравцем матчу «Skidka» - «Донбасенерго». Максим обігрував опонентів один в один, віддавав прекрасні загострюючі передачі, зупиняв атаки суперника, а також мав свої гольові нагоди, проте, в першу чергу намагався проявити себе в ролі асистента. Активність Войтка була помічена нашими скаутами, тому вітаємо у збірній!

Резерв:

Володимир Негель «Донбасенерго»

Негель мав більш ніж достатньо ігрової практики у матчі з командою «Skidka». Голкіпер «Енергетиків» рятував свій колектив як міг та зберіг свої володіння на замку. Володимир міг би спокійно бути в основі збірній, але такий майстер точно може вийти та підсилити збірну з лави запасних. Так тримати!

Станіслав Побережник «The Saints»

Універсал «Святих» записав дубль собі в актив у матчі з «Urban Sport City». Станіслав став одним із героїв зустрічі і допоміг здобути довгоочікувану перемогу своїй команді. Побережник реалізував свої нагоди та довів, що може забивати важливі голи. Вітаємо в резерві збірної туру!

Сергій Бухарєв АФК «Енергія»

Бухарєв забив один з м`ячів у ворота команди «Infopulse» і намагався допомогти врятуватись від поразки. Універсал «Енергетиків» приклав максимум зусиль для позитивного результату, але у підсумку поразка 2:4. Проте, Сергій запам’ятався своєю активністю і результативним ударом, тому потрапляє на лаву запасних найкращих гравців туру. Чекаємо в основній обоймі!

Сергій Архангельський «KRBA Team»

Один із ветеранів «KRBA Team» провів дуже сильну гру проти АФК «Prime». По-перше, Сергій зупинив чимало атак суперника, по-друге, починав максимально гострі контрвипади, а також віддавав фантастичні передачі на партнерів, котрі повинні були стати результативними. Архангельский довів, що у свої 45 може продовжувати грати на серйозному рівні. Вітаємо і бажаємо ще більше перемог, підкорення нових вершин та результативних ударів!

Знайшли помилку, натисніть