Символічна збірна 9 туру Вищої ліги Parimatch чемпіонту Києва
Символічна збірна 9 туру Вищої ліги Parimatch чемпіонту Києва
01.02.2022

Максим Дядюнець (вр, SKIDKA)

У воротарів «SKIDK’и» завжди є шанс себе проявити, але цього разу Дядюнець перевершив себе.  16 порятунків, два відбиті дабл-пенальті й, як начинка, відбитий між ними удар з добиванням впритул у вирішальний момент матчу. Просто фантастичний виступ.

Максим Корзіков (GRIFON)

В останньому матчі приміряв на себе роль лідера команди, відсунувши на другий план тих, кого ми звикли бачити у цій роль. Дубль Максима багато в чому визначив долю переможного матчу для «грифонів». Багато гостро відкривався і записав на свій рахунок ще й гольову передачу.

Євген Саківський (SKIDKA)

Зрівняв рахунок і поставив фінальну крапку у «матчі життя» для «скідочників». В перерві між цим регулярно надокучав своїм опонентам. Євген наче стукає у двері Екстра-ліги, де зовсім нещодавно грав.

Максим Хижняк (BudmonsteR)

Знову сильний матч від Максима у захисті, але до чорнової роботи він зумів додати ще два забиті м’ячі. За такий вдалий баланс і потрапляє у нашу збірну.

Максим Чеберяк (CLUST)

Дуже швидко влився в новий колектив і вже претендує на статус незмінної деталі в механізмі Валерія Директоренка. Продемонстрував свій клас і підкріпив його двома голами.

Резерв

Денис Анікєєв (вр, BudmonsteR)

Денису довелося виходити на заміну травмованому колезі Павлу Овдієнку у другому таймі. Хоч він і пропустив один гол, але попрацювати йому довелося і за себе, і за «того хлопця». Чи не найкращий тайм за київський період воротаря «будівельників». Анікєєв став справжньою стіною на шляху «CLUST’а» - так тримати!

Віталій Нестерук (МФК Десна)

Титулований ветеран був надмотивованим на матч проти колишніх підопічних. Намагався проявити себе з найкращого боку, відзначився голом і гольовою передачею, але цього не вистачило, щоб відібрати бали у суперника.

Владислав Музиченко (GRIFON)

Владислав забив класний гол і показував солідний футзал у матч з прямим конкурентом. Продемонстрував свої чесноти та нагадав, за що колись заробив запрошення у «ХІТ-2».

Денис Хруль (INTER)

Молодий і амбіційний гравець «інтеристів» реалізував свій момент і, попри відсутність досвіду на такому рівні, продовжує стабільно демонструвати свій високий рівень. Такій стабільності може позаздрити багато знаних майстрів.

Знайшли помилку, натисніть