Символічна збірна 9 туру Parimatch Київської Футзальної Ліги
Символічна збірна 9 туру Parimatch Київської Футзальної Ліги
02.02.2021

Владислав Хмель «Олімп-Безпека» (гк)

Хмель блискуче відіграв в матчі з командою «Банк Кредит Дніпро». Владислав відіграв першу половину гри «на нуль», а після перерви зумів оформити два результативні удари. Віталій Дєнюжкін може пишатись своїм підопічним, адже Хмель продовжує прогресувати від матчу до матчу. Вітаємо у збірній!

Микита Тменов «SkyUp»

Тменов був одним з найкращих у складі своєї команди в матчі з колективом «Skidka». Універсал «Авіаторів» оформив гол та встиг віддати результативну передачу. Микита зумів провести дуже сильну гру  і став одним із головних героїв центрального матчу Суперліги. Вітаємо серед найкращих та бажаємо не збавляти обертів!

Дмитро Звонков «CK ARX»

Звонков своїми діями змушує про себе говорити. Універсал «CK ARX» в двох матчах оформив дубль та відзначився асистом. Дмитро провів свої найкращі матчі в сезоні 2020/2021 і заслуговує на компліменти. Вітаємо і чекаємо в наступному турі хет-трик!

Дмитро Крайовий «Сервіт-2»

Дмитро допоміг команді «Сервіт-2» здобути вольову перемогу в матчі з «Айтішниками». Крайовий вистрілив дублем та зробив свою справу. Універсал дублерів «Сервіту» проявив себе просто блискуче і потрапляє до когорти найкращих. Браво, Дмитро!

Cергій Олійник «Star»

Сергій став злим генієм для команди «Budmonster». Універсал «Зірок» оформив дубль та допоміг зіграти з іменитим суперником внічию (2:2). Олійник мав більш ніж достатньо ігрової практики і на 100% виконав настанови тренера. Вітаємо і бажаємо в наступному турі оформити хет-трик!

Резерв:

Сергій Цикало «Terratek» (гк)

Цикало пропустив два м’ячі від «Донбасенерго», але виручив в рази більше. Голкіпер команди «Terratek» допоміг здобути 3 залікові бали та підсилює резерв збірної туру. Після такого потужного матчу з «Енергетиками» Сергій має шанси стати першим номером в команді. Браво!

Андрій Анцибор «Рятувальник»

Анцибор провів свій найрезультативніший матч в Суперлізі КФЛ. Універсал «Рятувальника» вистрілив хет-триком та допоміг обіграти «Десну» з рахунком 7:0. Андрій грав в своє задоволення, все вдавалось, тому і відповідний результат. Сподіваємось, що Анцибор і в наступних поєдинках продовжить забивати голи.

Віталій Рахно «Check Point»

Рахно забив один із м’ячів у центральному матчі Корпоративної Ліги і виконав свою задачу на 100%. Віталій один із найкращих форвардів своєї команди, тому не дивно, що стабільно отримує визнання, а також відзначається результативними діями. Вітаємо в резерві збірної, але переконані, що дуже скоро Рахно потрапить в 5-ку найкращих гравці туру.

Вадим Степанюк «НУХТ»

Степанюк на славу покуражився у матчі з командою «Royal Credit». Форвард «Студентів» оформив покер, а також не забув віддати результативну передачу. Вадим зіграв безпомилково та опиняється серед найкращих гравців тижня. Вітаємо!

Олександр Лаврик, пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть