Символічна збірна 3 туру Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
Символічна збірна 3 туру Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва
19.10.2020

Ось і люди, які нас по-хорошому дивували в суботу – збірна 3 туру Вищої ліги Parimatch чемпіонату Києва.

 

Віталій Дєнюжкін (СЕРВІТ)
Віталій не втомлюється демонструвати свій клас і став єдиним, хто залишив свої ворота у недоторканності.

 

Ігор Бич (СЕРВІТ)
Ігор продемонстрував як треба вміти опинятися у потрібний момент у потрібному місці, забивши 2 голи у ворота своєї колишньої команди.

 

Євгеній Заєць (GRIFFIN)
Євгеній продемонстрував свій найкращий репертуар – стрімко оббігав і обігрував своїх суперників, забивав і приносив чималу користь команді.

 

Сергій Мельник (Phiten)
Сергій явно збирається першим підкорити сотню і показує, що і в 37 років не втратив бомбардирський хист. Сергію, так тримати!

 

Максим Войток (SKIDKA)
Максима просто таки прорвало і він не залишає майданчик без забитих м’ячів у 3 матчах поспіль (якщо брати всі турніри). Навіть зайве тут щось коментувати.

 

У резерві цього разу опинилися такі гравці:

 

Владислав Лисенко (ХІТ-2)
Владислав хоч і пропустив дещо, але його гра стала певною мірою одкровенням, бо досвідчений ветеран вдало підключався до атак своєї команди і довів, що перебуває у воротарських трендах.

 

Максим Кошовий (Альтернатива)
Максим вдало діяв у відборі і при створенні моментів своєї команди. Цілком міг розраховувати принаймні на гольову передачу, але партнери не зуміли «розмочити» ще одного героя – Віталія Дєнюжкіна.

 

Олександр Клименко (BudmonsteR)
Олександр демонстрував головну чесноту футзалу – техніку на швидкості, забив гол, обігрував суперник, створював небезпечні моменти та й загалом відіграв на високому рівні.

 

Євгеній Шайдюк (GRIFON)
Євгеній і гол забив і партнерів заводив, намагаючись брати ініціативу на себе, викладався не на 100, а на 200%. Правда для позитивного результату команди цього не вистачило, а от для потрапляння у збірну туру цілком.

 

Пресслужба ФФзК

Знайшли помилку, натисніть